Bayan_melek Kızlar yolk kesesi nasil birsey doktor kesenin icinde oluşmuş dedi ama tam yuvarlak degil nokta gibi birsey yani yanılmış olabilir mi.netten baktim yolk resimlerine daha büyük.halka gibiydi
SrpCiveKl Bayan_melek canım sıkıntı yapma yolk kesen var resimler yakın hali sıkıntı yapma stres de yapma
sudamlasi Bayan_melek benim solucan gibi bir kesem içinde de minicik bi yuvarlak vardı yolk kesen oldugu için sıkıntı yapma hiç Bi haftaya bebeğin oluşur🤗
Denizz01 Bayan_melek yolk kesesi varsa mutlaka bebek olacak demek yani o onun göbek bağı , boş gebelik değil anlamında
SrpCiveKl Bayan_melek kesinlikle canım bekle kaç haftalıksınız bilmiyorum ama yıll kesen var denildiyse bebeğinde yakın zamanda görünecektir ama yine de kendini yorma folik asit kullanmaya başla
SrpCiveKl Bayan_melek bende 25+4 düm düzenli beslen ağır kardırma yorma ilk zamanlar ilişkiye biraz uzak dur çünkü tutunması gereken bir zaman bir iki hafta sonra kalbini dinleyince daha da mutlu olucaksın allahım hayırlısı ile bebeklerinizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bayan_melek SrpCiveKl yerimden fazla kalkmıyorum zaten canm eğilmiyorum bile hic evi supurmuyorum falan bakalim insallah tutunur bebişim bana
Denizz01 Bayan_melek öyle canım bende de ilk o vardı doktor dedi tmaamdır bidahaki hadta gel bebeği görelim dedi gittim gördüm şükürler olsun 😌 yolk kesesi oluşması çok iyi bişey yani , hadi hayırlısıyla gelsin minik