Nur2308 Hemşire verilmek için : 5 takım 1 bataniye ve iclik koydum alt ust takım Yeterli mi sizce başka bişey istiyorlar mi acaba ?
Asyaa02 Nur2308 5′li takımsa eğer hemşireye battaniyesi ve bir tane bebek bezi vermeniz yeterli. Yedek olarak da ben bir takım ve bir tulum koyacağım inşallah
Kelebek14 Nur2308 Ben bi tane onlu hastane cikisi bitane 5 li koydum bide isimli hastane cikisi var 20 tane bez kundak battaniye koydum kendim için gecelik ic camasir lohusa bezi terlik fln koydum
Huzurmelegim_28 Nur2308 yeter başka ne istiycekki ztann Ben altüst bitane içlik bi zıbın çorap şapka eldiven battaniye 1tane bez kilitli poşete koydum doğumhabe hastane çıkışı yazdım Zaten yedeklerinide koydum çantayaa
Nur2308 Minikturtageliyor alt ayaklı bnim o yuzden yedek olarak koydum canım saglıcakla kucanıza alın işallah 🤲
Minikturtageliyor Nur2308 Aminn inşallah cümlemiz🤩 ayaklı olsa bile bebekler üşürmüş o yüzden çorap koydum ☺️
Asyaa02 Veraninannesi benim 3. Doğumum olacak iki doğumumda vermediler. Şimdiki gittiğim hastanede özel, arkadaşım da doğum yaptı aynı hastanede vermiyorlar. Başka hastaneleri de bilmiyorum 😊