Aleyyyyna Kılar 37 haftalik olduk fakat hastanelerde doktor yok ne yapmamız lazım ilk gebelik olduğu için de sancim var mı yok mu hiçbir şey anlamıyorum bazen canım acıyor ne olduğunu bilmediğimden biaey de yapamiyorum
Aycha Aleyyyyna Merhaba, sancınız, kasılma hissiniz, nişan, su gelmesi vb. olduğunda acil servise gidin, nöbetçi kadın doğum doktoru vardır.
Aleyyyyna Elisammmbade Ankara da her hastaneye baktık hemşireler de bakti en yakın tarih 26 temmuz da o zaman zaten coxuk kucağımda olur
Aleyyyyna Busradonmezus ankara da bugün sağlık ocağındaki hemşire de bakri randevu almaya çalıştı bana en yakın tarih 26 temmuz da o zamana dovurursun zaten dedi
Elisammmbade Aleyyyyna o zaman acilden gidin bende aynı haftadayim 37+2 geçen hafta gitmiştim doktor bidaha Çarşamba günü gel dedi ben olmasam diğer doktorlar da bakar günün yaklaştığı için dedi bu Çarşamba gidicem sıra yok çünkü
Aleyyyyna Aycha ilk g3belik olduğu için hiçbir şey anlamıyorum her zaman da bakıyorum leke var mı falan diye ama sancim olduğunda yatıp uyuyorum geçerse yalancı sancidir diye