Turkaannn Merhabalar, maalesef bende- cogu hamilelerin yasadigi gibi- sistite yakalandim ve doktorum cefaks ve monurol yazdi, fakat cok tedirginim, bebegime bisey olacak diye ,Allah korusun… Ayni durumu yasayan tecrubesi olan varmi?
gamzosgamzos Turkaannn Öncelikle doktorunuza güvenin emin olun ki bebeğinizin ve sizin hayatınızı riske atmaz ama anlıyorum biz anneler herşeyden korkuyoruz bebeğimize zarar gelir diye sorunun cevabına gelirsek 9 ay enfeksiyonla uğraştım bak abartısız söylüyorum en az 15 paket monurol kullandım aynı antibiyotik değil ama 3 farklı antibiyotik kullandım çok şükür zararını bende bebeğimde görmedik ☺️ çok geçmiş olsun Rabb’im şifa versin 🤲
Turkaannn gamzosgamzos amin cok tesekkur edixorum, boyle tecrubeleri okumak bile insanin icini rahatlatiyor
Mrymonek Bende antibiyotik monurol fitil kullandım bir sorun yok bebehmde. Zaten hamilelere uygun olanı veriyorlar merak etmeyin
Turkaannn Mrymonek insaAllah bisey olmazzl, doktor da sorun olmaz diyor ama ne bilim iste tedirgin oluyorum