Merhaba tatlış anneler yazmak bana da nasip oldu şükür. Bugün 38+3 de bebişim kendi isteğimle spinal sezaryenle dünya ya geldi ve bugün babasının da doğum günü.
baştan beri hep 1 hafta geriden geliyordu gelişimi 32. Haftadan sonra bu 2 haftaya çıktı son zamanlar 3 haftaya yaklaştı ama hiç bi sorun çıkmıyordu doktorum minyon bebek olur sağlıklı olsun yeter demişti şükür bugün 2700 olarak kucağıma aldım ve şuan yanımda 🍀ameliyat çok güzel geçti spinali hissetmedim bile o iğne acıtmıyor doktorum birazdan başlıycaz dedi bi baktım bebiş ağlıyor Doğmuş bile hemen yanıma koydular çok tatlıydı. Sondaydı uyuşunca taktılar bana hissetmedim odaya gelince kum torbası koydular o yüzden bastırma olmadı ala uyuşukluğum geçmediği için kum torbası acıtmadı sonra bi serum taktılar rahim toparlandıgı için ağırlarım oldu biraz dayanamadım açıkçası 4 saat sonunda agrı kesici yaptılar çok rahatlardım 6 saat sonumda da yürüdüm ve bi sorun yaşamadım kendinizi korkutmayın güzel düşünün 🐣 sorularınız olursa cevaplarım🍀