Artasburci Berfin21210 bende 11. Haftadayim 12.haftadan sonra dedi Dr.bugun ama gene de bakalım yorumlar hangi haftalar da olacak:)
AlyaEkmen_ Berfin21210 11+4 de öğrendim ultrasona göre bebeğim 12+2 idi cinsiyetimiz erkek 💙yüzde 99 erkek dedi. Ay sonu yine doktora gidicem emin olmak için o zaman 16 haftalık olucaz 🙈
Berfin21210 Artasburci 2 düşükten sonra ilk defa 10. Haftaya girebildik çok mutlu ve heyecanlıyım açıkcası
efelettin 12′de tahmin yaptı. Kız bebeğe benziyor dedi. 2 haftada bir, randevuya gidiyordum o zaman. 14′te, 16′dı, 18′de, 20′de kız olarak onayladı. Yarın detaylı var değişmez diye düşünüyorum 😌
Arducsumi_1 Ben şuan 13+6 yarın doktora gidiyorum inşallah cinsiyetini öğrenebilirim ☺️ kızımı 12 haftalıkken öğrenmiştim 🤗
Ceri5 Ben genetik testi ile 10. Haftada öğrenmiştim, uyuyordum uyandım mail gelmişti sonuçlar için baktım ve erkek ☺️ Eşimde uyuyodu ona da söyledim sonra uyumaya devam ettik 😝😝😂
Ceri5 Berfin21210 yurt dışındayım ben burda bu şekilde test yapıyorlar sma down gibi sorunları ön görebilmek adına riskin olup olmaması önemli değil