DemetF Bu yüz üstü yatamamayi gectim sirt ustu de uzanmak sakincaliymis sola yatiyorum rahat edemiyorum saga donuyorum ole oturuyorum belim agriyo napcami sasirdim oyyy Allahım sen büyüksün 🤦🏻♀️
Edabarakk_ DemetF ay geceleri al benden de o kadar sırt üstü uzanan uyuyan biriydim her zaman, yan yatmaktan geceleri yan taraflarım ağrıyor sürekli dönüyorum , kendime hamile yastığı alacağım belki işe yarar 🙄
eylusko DemetF malesef geceleri bu yüzden hiç uyuyamiyorum . ne sağa yatabiliyorum ne sıla kalkıyorum ağlıyorum artık. fırıldak gibi bi daha bi sola dönüyorum
Pelin-08 DemetF 31.haftama giriyorum ne yana yatsam belim agrıyo benimde sırt üstü o kadar rahatım ki biraz yatıp hemen dönüyorum hatta dün gece sırt üstü uyuya kalmışım kalktım bebeğim tekme atmadı kanamam oldu o kadar çok korktum ki yan yattım karnımı ovaladım su içtim tekme attı sanki içerde kas katı kesilmişti artık sırt üstü yatmayada korkuyorum onla bi ilgisi var mı tabi sabah ki olayın bilmiyorum
Merve-2323 DemetF al benden de o kadar sürekli yüzü üstü yatan birisi olarak yan yatmak işgence ne tarafa yatsam o taraf uyuşuyor sürekli dönüyorum annem de diyo bebeği deli ettin bi o tarafa bir bu tarafa 😌😌
DemetF eylusko beni esim ceviriyor habire karninin ustune yattin sirtinin ustune yattin allah hepimize sabir versin gercekten
DemetF Pelin-08 ayy cok gecmis olsun zararliymis cok heryer de karsima cikiyor.az kalmis senin az daha sabret canm