yildizz13 16+4 te gittik 19 cm 205 gram oğluşum 😍 3 hafta sonra detaylı var bakalım onda ne çıkacak 😍
Elifvolkan2202 Prmayse bizde 24. Haftada 33 cm 672 gr dik. Şimdi 25+6 da muayene gününü beklemedeyiz🥰
Aslihancihan Mavisehir 19 şubat son adet tarihim şuan 20+4 olduk normalde 26 Kasım oluyor tahmını dogum tarıhı ama sezeryan olacagı için benım doktorum 18 kasımda olur dedı
Kubra2727 BelisMelis41 ay bu delilik bitek bende saniyordum bebisi gordugumde sanki bitek orasi var ne sagimi hatirliyorum ne solumu doktor zaten konusuyormu onuda bilmiyorum 😀😀😀
BelisMelis41 Kubra2727 heheh 😂😂 dogrusur bende hatırlıyom smdı ilerledikçe nasıl bısey olcak dıye heycanlanıyom yıne dınleyemıyom 😂😂
Mom54544 BelisMelis41 ben o yüzden içeri girerken ses kaydını açıyorum kaydediyorum eve gelince dinliyorum yoksa hiç bişey hatırlamıyorum ekrana bakmaktan 😂😂
Pirincveannesi HappyMom biz 32. Haftadayken 2 kilo idi şuan 33 haftalığız daha fazla olmuştur muhtemelen 😂
Cerennramazann Ozlemkdmrcl bende 27+4 üm ay sonu gidicem . 24 haftalıkken gitmiştim 744 gr dı kızım ☺️
Ozlemkdmrcl Cerennramazann bende cuma gidicem merak ediyorum ne kadar oldu büyümeye başladıkça insan daha bir heyecanlı ve meraklı oluyor ☺️
demetu Cerennramazann Cerennramazann bizimde 23.haftada 755 gr, doktor biraz önden gittiğini söylediğinde korkuyorum iri bir bebek olup da normal Doğum yapamam diye 😃😃😃 hakkımızda hayırlısı hepimizin
Busrayilmaz2 HappyMom 24+5 te 756 gramdi Çarşamba 26+3 de gidicez bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum bende 🥳🌜🍒♥️
Ays0 Bssraaskn 24 Ağustos son gün 40. Hafta oluyor ama sezaryenla doğacak o yüzden 14 Ağustos gibi alalım dedi
Birselll @Tugbaefran Bende 32+5 te gittiğimde 2500 gr dı kızım, benim doktorumda iri dedi ve iki hafta önden gidiyormuş. Şekerimde yok, ama birazda genetik sanırım 🤗 Endişelenme bence 😊
Tugbaefran Birselll insan ister istemez endilenuyo seker yuzunden die dusundum inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi 🤗
Mom54544 BelisMelis41 Eşimde ekrana bakmaktan anlamiyo ki ilk sefer öyle yaptık çıktık benden önce diyo eee ne dedi şimdi doktor ben bakmaktan dinlemedim bile hiç dedi 😂 sonraki kontrollerde ona guvenmedim o yüzden 😂😂