Kubbbraa denizinnannesi ilk dogumumda oğlum 2700 dogmystu eve geldiğimizde 2400 du ayy satılıktı enfeksiyondu emmiyordu 2ye kadar düştü sanki pramature dogmus ins bu Tombis olur da bakima da kolay olur🥲
pelinno gzdklc__ hayır yok gelişimi 2 hafta önde gidiyor ama eşim 2.05 ben 1.80im ikimizde sporcu olduğumuz için doktor tedirgin olmadı
Elifoktay Kubraozd yalnkz bende gebelik şekeri cikti iki haftadir diyet yapyrm gebelik sekeri cikmadan önce doktorum gizli sekerden olablr demsti
Kubraozd Elifoktay Elifoktay anladım canım seninki şekerden kaynaklı önde gidiyor ozaman ama canını sıkma diyetini yap bişey olmaz Allah’ın izniyle gebelik şekeri her 10gebeden 7sinde çıkıyor gbi düşün
Ozcifci Sedoli29 evet banada gelişimi bi hafta önde dedi ama benim erken doğum riskim varmış plesenta asadaymış rahim ağzım acikmis😔
Tugbaefran Birselll insan ister istemez endilenuyo seker yuzunden die dusundum inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi 🤗
Tugbaefran brayse ayni durum.benimde tokluk seker yuksek zaten aile de de var umarim zamaninda dogarlar 🤗🤲
Elifoktay Kubraozd dikat edyrm bklm insallah doğuma kdr düzene girer ama sadece şekrr yuklemesinde yksek cikti normali hep ayni duzeyde gdyr diyette ypyrm bklm artk
_mormenekse Mrasel Sanmam benimle ayni haftada olup yine kız olup 42-45 cm olan bebeklerde var masallah kilosu da boyu da iyi ki doktorunuz elzem birşey görmüş olsa sizi uyarırdi diye düşünüyorum sağlıkla kucaginiza alın inşallah kızınızı sizde 😊🙏