kubrakokcan Ozlem5493 aşırı hareketli bir bıdık , iki dakika rahat vermiyor. Geceleri uyutmuyor , ve felaket bir genital bölge ağrısı çekiyorum bacaklarım ağrıyor. Bulantılarım tekrar başladı. Gibi bir sürü şey 🙈
esrvl Ozlem5493 sıcaklardan yakında eriyecem artık. 2 dakika ayakta dursam ayaklarım topuklarım çok ağrımaya başlıyor. Kasıklarım da ağrıyor. Mesela özellikle uzanırken sağa sola döndüğümde sol vajina kemiğim ağrıyor sizde de öyle oluyor mu hanımlar.
M_Lyl_33 Çok yormaya başladı. Uyuyamıyorum. Sağa sola dönmekten helak oldum. Nerdeyse tuvalete yatacağım artık 😁. Sert darbeler mazur kalıyorum :))
Ozlem5493 kubrakokcan hadiya peki belki doğum sançıları olabilir mi bazıların ayaklarına vururmuş ya yada adet görçeğin zaamanlar mı sadeçe ağrı çekiosun yoksa hergün mü öyle
Ozlem5493 esrvl valla arada banada öyle oluo benim doktorum demişdi vagina şuan doğuma hazırlandığı için o arılar oluyomuş
Elf3535 esrvl magnezyum kullanmiyorsaniz doktorunuzdan magnezyum isteyin bide günlük beypazarinin sodasini icin çok rahatlatiyor
kubrakokcan Ozlem5493 mesela bi süre oturuyorum. Kalktığım zaman bacaklarım ve genital bölgemde felaket bir ağrı oluşuyor. Bir de alt karında. Bi süre yavaş yavaş topallayarak yürüyorum. Ama yalancı sancı mı hiç bir fikrim yok. İlk gebeliğim , tecrübesizim 🙈
Elf3535 kubrakokcan 28. Haftadan beri çekiyorum ben normal dedi doktor magnezyum kullaniyordum ama fayda etmedi ona sonra doktor çok ağrın olursa 2 ye cik dedi magnezyumu çok ağrıdığında günde 2 defa içiyorum çok iyi geldi doktorunuza bi danisin
Elf3535 kubrakokcan bende çok çektim agrisini magnezyumu ikiye cikinca bide gunluk beypazarinin sodasini icince çok rahatladım yoksa ne oturabiliyordum ne ne yatabiliyordum