SemraErkann Kızlar gündüz bir şey Yok ama akşamları geceleri kasıntı tutuyor neden olabilr acaba 27 haftalığım 😦😩
Esrglr SemraErkann benim 38 den sonra başlamıştı gündüz hiç bişru yok geceleri korkunç kaşıntım oluyodu. Buz koyuyodum o biraz rahatlatıyodu. Doğumdan sonra geçti.
Gokhangurbet58 SemraErkann mutlaka doktora git bende ayni dertten 4 gundur hastane de yatiyorum.karaciger emzimleri yuksek olunca gece cok kasinti oluyor mutlaka doktoruna soyle bn 37 haftalik hamileyim sezeryana alincam sirf kasinti yuzunden
busra1361 SemraErkann canım aynı hafta bende de aynı sorun oldu doktoruma sordum. öncelikle tuz kızartma hamur isi pilav bunları kesinlikle yemiceksin dedi. karaciger enzimlerine bakıcaz ama bunları yeme dedi ben yemeği bıraktım gerçekten kasintilar bitti.
SemraErkann Gokhangurbet58 geçmiş olsun canım hayırlı doğumlar dilerim sma ben daha 27. Haftadayım 😩😱
busra1361 SemraErkann bide sunu dedi kaşıntı gece gündüz durduramıcak kadar cok teninde kalici kızarıklık olmaya baslayınca tehlikeli dedi. karaciğer enzim sorununda kaşıntıdan duramıyormussun
SemraErkann busra1361 ay geceleri oluyor valla ama kırmızı küçük beneklenme gibi oluyor ama gündüz bir şey Yok doktoruma bende sorayım bari ama kaşımamaya çalışıyorum kaşımıyorum daha doğrusu zorda olsa