Hulya_sen ilkgebelik123-_ bugun tam 23 haftalık olduk elbise dar şeyler vs giydiğimde bariz ortaya çıkıyo👼😊resim atmaya çalışcam inşallah becerebilirim😄
Mavi34 ilkgebelik123-_ biraz bol giyersem anlaşılmıyor dışardan tam üstüme oturan birşey giyince var göbek tabiki ama 3 aylık gibi hic çıkmamış diyorlar genelde. Bana sorsan kendimi davul gibi sis hissediyorum
ilkgebelik123-_ honeyland Bana doktor bile gebe misin diye sordu iç karın geniş sanırım ama bu günlerde kabızlık var iyce büyüdü gibi geliyor gözüme 😍
Hilal-95 ilkgebelik123-_ yaaa banada 🤣🤣🤣 hatta kapıda yaşlı teyze senin ne işin var burda sen çocuksun dedi ya çok minyon biriyim🙈 yeni yeni çıkmaya başladı ama dışarıdan belli değil 21 haftalığım
honeyland ilkgebelik123-_ kabızlıga çözüm bulduysan faydalanmak isterim kullandıgım ilaçtan mı hamilelikten mi bilmem çok sorun yaşıyorum ya ☹️
AysezulalGvn Hilal-95 ahahahha bende çok minyonum karnım büyüyene kdr kimse inanamadı hamile olduguma 😂 şuan 26+4 haftalığız artık büyüdü tabi 😂 boyunuz kilonuz kaç? 🙈🙊
Ervan Hulya_sen hızlı resim yükle yaz googleye. Siteye gir resim yükle. Urlyi kopyala buraya yapıştir cnm