[silindi] Bugün hem ikili test sonucum temiz çıktı hemde kız olarak tahminde bulundu doktor net bişey söylemedi değişir mi acaba ya 14+0 da bayramdan sonra belli olur net olarak dedi
Sevinc-Berke [silindi] Aynen canım yanılma olabiliyor bence detaylı ultrasonu bekle 🥰 banada erkek dedi bı ihtimal değişir diye detaylıyı bekliyorum 🌸
Kbra_em [silindi] bizede 12 16 da kız dediler 20 de erkek çıktı :) 22de ayrıntılıya girdik netlesti en azından 20. Haftayı bekleyin derim.
mrsflowers [silindi] canım ben 23hafama gircem 1 gün sonra hep kıza benziyor dedi bugün belli değil emin değilim dedi 😂
Sevinc-Berke [silindi] 20 23 hafta arası yapiliyor canım doktor seni yönlendiriyor kağıt verip oradaki ilgilenen kişilerde gün veriyor 🥰
Kbra_em [silindi] yok fazla bişi değil ama 16.haftada da kız deyince doktorumuz hevesle bir iki parca bişiler almıştım bi takım bi yelek bide çorap gibi 🤭 nasip erkekmis 20de şok geçirdik tabi 😆😆
mrsflowers Kbra_em benim doktorda hep kıza benzetti bugün nedense emin değilim göstermiyor dedi detaylıya girince net görürsün dedi 23haftalık olcaz hale cinsiyet öğrenemedik 😂😂
mrsflowers Kbra_em ya of böyle şeyler gördükçe bende şüpheleniyorum doktor hep emindi bugün çelişkili konuştu içimden dedim acaba doktor yanıldı söylemek istemiyor yıksa erkek mi felan diye geçti😂😂
tugbao [silindi] bana 13de kız dedi, 16da kız dedi, 17de baska bir doktor kiz dedi. 21iz hala kiz. detaylida da degismez insallah 😂