Tugceee06 Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım 😇 Aranızda Sincan Koru Hastanesinde doğum yapan veya yapacak olan var mı ? Ankara’da başka önerebileceğiniz bir doktor varsa benimle paylaşabilir misiniz ☺️
hepoyleolurzaten Tugceee06 ben Çukurambar Koru da doğum yapacağım İnşallah 🥰🤲🏻 Şimdilik özel kliniğe gidiyorum, doktorum Op.Dr.Çiğdem Güler 🥰
Melike Tugceee06 Çukurambar koru’da yapıcam allah nasip ederse🥰 doktorum özlem Canbolat, ben çok memnunum ilgili, enerjik bir bayan 🌸
Sibilyas06 Tugceee06 Özel hastanede ayni devlet hastanede benim fikrim tabi . Bende 12.cadde Nafiz köreze gidiyordum 8 aydir
Tugceee06 arzubldk yaa neden öyle dediniz Hüseyin bey varmış Hüseyin pehlivan baya güzel bahsediyorlar ama bilemedim tabi
arzubldk Tugceee06 valla doktoru bilmiyorum ama arkadaşım doğum yaptı orda asla memnun kalmadı doktor doğuma zor yetişmiş köpek gibi muamele gördüm diyor baya kötü davranmışlar ebeler hemşireler falan
hepoyleolurzaten Tugceee06 biz 8.500 a almıştık paketi ama sanırım biraz artmış fiyat eğer düşünüyorsanız kliniği arayıp bilgi alabilirsiniz 🥰