Yagmur8001 Brcnk yani açıkçası hareketli bebeğe sağlıklı derler benimki de genel olarak gün içersinde oldukça hareketli sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum 🧚🏼♀️
Meu-19 34 oldum bende acaip baldirlarim ve kemiklerim agriyor alt tarafıma fena ağrı giriyir igne gibi
Ozlem-ssen Bende yarın 36. Haftama giricem bende erken doğum tehlikesi olduğu için her hafta gidiyorum kontrole geçen hafta 2.700 dü kilosu bu hafta bakalım kaç çıkıcak :) klima olmazsa eğer ölüyorum gibi hissediyorum cok sıcak agrılardan bahsetmiyorum bile :)
asyahumam Huzurmelegim_28 ben de aşırı merak ediyorum canım öyle kilo takıntım yok benim aslında sağlıklı olsun yeter ama normal doğum isteyince insan merak ediyor 😁😍
KZeynepk Yagmur8001 31+2 olduğumda 2037 gramdi yarın tam 34 haftalik olcaz doktora gidicez bakalım kaç çıkıcaz😍sıcaklar çok fena yatarken bile sancı giriyo arada gece tuvalet için kalktığımda bi an yukarı doğru değişik bi hareket yapiyo toplaniyomu napiyo anlamiyorum içim gidiyo sanki bi an çok zorlanıyorum 😊
Yagmur8001 KZeynepk toplanmalar yukarı çıkıp nefes kesmeler ara ara da olsa mahvediyor vallahi beni de 😣😅
asyahumam Huzurmelegim_28 maşallah canım olsun riske atmamak lazım önemli olan bebislerin sağlığı 😍 ben de hiç blmyrum bir ay oldu belki son anda sezeryan derlerse diye her şeye hazırladım kendimi yeter ki iyi olsun bebeğimiz 🙏
Bskrck Huzurmelegim_28 bende tüpbebek olduğu için sezeryan dedi doktorum sağlıkla gelsinler de hangi doğum olursa olsun 🤗
Feride-42 Bende 33+4 üm 3 gün önce gittiğimde 2.200 dedi haftasıyla uyumlu dedi ilk defa nstye girdim sıkıntı çıkmadı inşallah böyle devam eder gebelik şekeri ve 38 haftalık ölü doğumum var
Feride-42 Ylmzhvv otopsi yaptırmadık ama görünürde bir sebep yoktu 3 gün önce kontrole gitmiştim herşey yolundaydı ama nasibimizde yokmuş Rabbim daha çok sevmiş bizden yanımızdan aldı
Elif5361 asyahumam Yooo sadece dikkat et dedi göbeği bir hafta önde o da genetik olabilir dedi 😂benimde nasipse normal olacak inşallah 5 e kadar yolu var 😂