Anne3434_ Nesli1 mide bulantısı olmadığı için şükret haline dert yanma ben aylardır bulantıdan gözümü açamıyorum yemek yemeyi tat almayı su içmeyi özledim belirti olmasını iyi bişey sanıyorsunuz heralde siz
Dilanakn Nesli1 ben de hamile olduğumu 5 haftalıkken öğrenmiştim hiç belirti yaşamadım o yüzden çok takma sonradan belirteler başlıyor 😊
Patito__ Nesli1 bende ayni hamileligimi unutuyorm bazn yani hic hamile deilmisim gbi akinti bnde de oluo ama nrmaldede olrdu bnde oyuzdn o da hatrlatici birsey deil sdce ac karnna cabk kazinio midem okdr
Merveazra Nesli1 olur cnm öyle şeyler ben 27 haftalık hamileyim tik yok sadece bebegin hareketleri başka bi şey yok
Damladuaa Nesli1 benim 20.haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu ondan sonra bebeğimin hareketlerini hissettim sadece 😁🐣💕
Nagos Nesli1 ilk başta bende öyleydim 🤮 sonra başlıyor belki de bünye farkı bilemeyiz ama masallah de kendine 3 4 gündür mahvoldum mide bulantısından öğürmekten 6+6 suan
SevgiErcan Nesli1 yaşarsın yaşarsın daha erken ondan sonra bi mide bulantısı alıyo seni hiç bişe yiyilmiyo içilmiyor dua et hep rahat geçsin insan hamileliğin tadını çıkaramıyor bulantıdan halsizlikten
NilglKzlcanUzyn Nesli1 aynı ben 😅 bence şanslıyız. Bendede hiç bir belirti yoktu tesadüf öğrendim hamile olduğumu doktora nasıl olur ya diyodum 😅 eğer 11 haftaya kadar olmazsa bida olmaz demişti doktorum sadece 15-20 hafta arası miden çok yanıyo onu yaşarsın 🌸
YagizAsyaMom Bende senin gibiydim😎 ne bulantı ne yanma ne kusma çok şükür 13 haftaya kadar sıkıntısız geldik ufaktan karnım çıkmaya başladı da hamile olduğumu anladım yoksa daha anlayacak halim yoktu🤣 böyle olması daha rahat sende rahat edeceksin bak inan