ssssxsss Bus0801 ya yalniz olmadigima cok sevindim gercekten haha suan oturuyorum ve oturamiyorum önce biseyin ustune oturdum sandim ama yok icerden birisi tekmeliyo resmen 😂 soktadayim suan
Birkizannesi_5260 ssssxsss Allah’ta sizi güldürsün 😁 hissetmeniz doğrudur hamilelikte acayip şeyler olabiliyor mesela ben karnımdan çıt çıt diye ses duymuşlupum var
ssssxsss ozlmayktkrmm hahah yaaa suan bende ayni dusuncedeyim cidden hala soktayim o neydi öyle diye🤣
ssssxsss Birkizannesi_5260 Amin canim hepimiz hep gülelim 😅🌷 yaa evet onu biliyorum cok ilginc oda ama basima gelmedi 🤭
ssssxsss balbocegim27 haha yaa hele tam uyumak icin yataga yatinca mesaneyle savasa baslamiyolar mi 😂 sonra baslasin yatak tuvalet arasi maratonu🤣🤣
minikturta ssssxsss bazen midem de bazen sırtımda bazen kasıklarim da bazen altta bazen üstte hatta bazen öyle bi geliyor ki ağzımdan çıkacak aha bu çocuk diyorum 😂😂😂
ssssxsss minikturta hahah o hissi biliyorum yukariya atilan tekmelere alisiktim aslinda tetikteydim de bu cok farkli yerden gelince sok oldum😂😂😂