ZozanKorkmaz Sonunda minik prensesimi kucagima aldim . Fakat dogum surecim cok sıkıntılı gecti. Makatima kadar kesigim var . Dogum yapmis anneler acaba sizinki kac gun surdu. Doktorun verdigi ilac alerji yapinca kesmek zorunda kaldim ve sisme olustu. Doktoruma yarin gidecegim ama bu sureci nasil atlattiniz yardimci olursaniz sevinirim.
Cansum1 ZozanKorkmaz anammm böyle şeyler duyunca çok korkuyorum geçmiş olsn cnm neden o kadar kesik oldu doktor çatı yapmadı mı
Minaa ZozanKorkmaz cnm bende de bolca dikis var ama allaha sukur skintim yok 10 gun oldu acida azaldi baya temiz tutmaya ozel gosterdim ben ve iyice kurulamaya
ZozanKorkmaz Cansum1 korkma canim bende oldu diye sende de olucak diye birsey yok. Rabbim kolay dogum nasip etsin insaAllah.
ZozanKorkmaz benim dogum sancim hastalandigimda cektigim sancinin yaninda sinek isirigi kaliyordu . Suyum yavas yavas geliyordu acilmam olmasina ragmen suyumu patlattilar. Ikinmam kuvvetli olmayinca suni sanci verdiler baktilar yine olmuyor kesi atmak zorunda kaldilar 😊 baktilar bebek yine gelmiyor ikinmam yetersiz bebegin basini goruyorlar ama bir turlu cikaramadilar bebegin bi tarafi tutunuyormus. vakumla almak zorunda kaldilar ve hem kesi hemde o kasik gibi alet saglam yirtilmama sebep oldu. en son 2 doktor 3 ebeyle zorla normal dogum yaptim. Artik buda olmasaydi sezeryana alicaklardi. Yani tek tek yapsaydim bunlari 4 cocugum olurdu ben hepsini 1 seferde tecrube etmis oldum. Nasipte varmis boyle olmasi . Cok sukur ikimizdea saglikliyiz biliyorum bu gunlerde gecicek ama bir daha dogum yapmayi gozum yemez gibi geliyor 😊
ZozanKorkmaz Cansum1 magnezyum kullanmiyormusun ? Bende hep erken gelicek erken gelicek diyordum ama oyle olmadi.