Cicekler Bebeğim küveze girermi diye endişeliyim kilosu 2.900 çıktı ama 2.700 falan tahmin ediyor doktorum 33. Haftada 2 doz ciğer geliştirici olmuştum tecrübesi olan annelerden destek bekliyorum
Esra_42gunindi Cicekler bende 36+3teyken sezeryan oldum kızım 2850 gram doğdu çok şükür küvezlik bi durumumuz olmadı
MinikGrilBaby Cicekler Neden 36. Haftada doğumunuz oluyor bir sorun yok inşallah. Benim suyum fazla bebeğim iri 2 hafta öndeyim üstelik çokta riskli olduğum söylendi şuan 37 haftalığım kilosu da 3455 gr ama almıyorlar
Ruyasusam Cicekler Neden karar verildi sezeryana peki 🤔 sizinle haftamız aynı ve aynı şekilde 33. Haftada erken sogum riskiyle ciğer geliştirici iğne olmuştum. O yüzden merak ettim🍀
Nur000 Cicekler bende de plesenta previa var ama 39 haftada sezeyan olacağım. Kanamaniz falan var diye mi erken oluyorsunuz ?
MinikGrilBaby Cicekler benimde vardı 26. Hafta da 2 hafta öyle geçirdik 1 cm rahime yakınlıktaydı Rabbime şükürler olsun gecti
tgba22 36 ya girdikten sonra prematüre sayılmıyor kağan kocatepe anlatmıştı küveze de haftası yüzünden girmez
serenty_123 Benim de previa marjinalis bende çarşamba tam 36 olucam bebegim çok aşağıda ic dikişler dayanmaz dedi doktorum inşallah kontrolde acil sezaryene alıyorum demez ameliyat fobim var birden alırsa herhalde ağlarım gibi geliyo