iremgun Gulcingezer ben de 3+5ken öğrenmiştim 4+0da gitmiştim keseyi görmüştüm çok şükür🤲 ama beta değeriniz önemli benim 4+0da betam 3bini geçmişti. Betanız 3 bini geçince gidin derim
Fadimesoyturk Gulcingezer gözükmeyez alttan baktırmanı tavsiye etmem. Az daha sabret 6 hafta falan olunca git
Gulcingezer mom02636 ben folik asite baslayali 3 ay oldu ben zaten onden gidiyorum :) su an kese yok cok kucuk gitmek icin erken
mom02636 Gulcingezer öyle mi o zaman acele etmeyin 7-8 hafta arası giderseniz kalp atışını bile duyarsınız inşallah biz iki oğlumda da 7 hafta dolmadan duymuştuk kalp atışlarını bakalım bu defa nasıl olucak 🙈🤷♀️
Gulcingezer Fatma272727 cok tesekkur ederimmm :) aynen baya belli oluyodur heyecandan :) hala anne olacak olma dusuncesi oturmadi bende 🙏🏻
Fatma272727 Gulcingezer cok guzel bir duygu ben normalde kolay kolay aglamam kizimi ilk gordugum an agladim o kadar guzeldi ki bakalim oglumda ne olacak 🙂🙂🙂🙂
Gulcingezer Fatma272727 tabi guzeldir kalp atislarini duydugum an varligini hissedicem ben sanirim 🙏🏻😊
Gulcingezer mom02636 insallah saglikla olur sizinde :) evet daha zamanim var ben beklemedeyim cok erken ogrenmenin kotu yanlari🙈
Fatma272727 Gulcingezer hele bir tekmeleri yumruklari hissedecegim zamani bi hayal et yaklasik 17 hafta sonra hissedersin benim minik tekmeliyorda tekmeliyor 🙂🙂🙂
Gulcingezer Fatma272727 allah ins o gunleri gosterir baskalarinin karnina dokundugumda bile kotu olan ben sabirsizlaniyorm o anlara🙏🏻🙏🏻
Fatma272727 Gulcingezer insaAllah zaman cabuk geciyor kiz daha dun ogrendim bugun 26 haftalik ablasi daha dun kucagimdaydi simdi 10 yasinda abla oluyor 🙂🙂🙂🙂
Gulcingezer Fatma272727 vay be masallah canim benim :) zaman cabuk geciyor ben hala anne olacagima inanamiyorm saka gbi geliyor🙈