milena11 Arkadaslar 3 gündür göğüs uçlarım çok acıyor gümüş kapak kullanmaya başlamıştım. Ama hem kaşıntı hemde acı var. Bu hatalarda yara olan var mı göğüs ucu napıyosunuz
Kuben milena11 Kremi erken sürmeye başlayın diyenlerde var. En azından yumuşatır. Acısını alır. Ama tabi tecrübe edenler yazsın bakalım.
milena11 Kuben krem almadıydım doktorum gümüş kapak yeter demişti. Sipariş ettim şimdi alıcam. Süt mü yapacak ne olcak göğüslerim de sertleşmeye basladı
Kuben milena11 Lansinoh mu aldın? Olabilir haftan müsait. Nasıl bir mucize daha doğmadan rızıkları hazır 🥰
Kuben milena11 ben de onu alacağım en iyisi oymuş. Gelir ya neden gelmesin hiç öyle düşünme. Stres yapınca hiç gelmiyormuş şimdiden ben sütüm gelecek diye kendi kendime telkin veriyorum 🥰 ilk başta gelmese bile bir kaç gün içinde gelir illa ki
Kuben milena11 😃😃 inşallah inşallah. Ben rüyamda görmüştüm oğlumu 18 haftalık hamileydim o zaman. Rüyamda doğmuş emziriyorum ama yüzü gözü her yeri süt oluyor. Uyanınca dedim Allah’ım inşallah 😃