Ccff3435 rahmimde kasılma bozuklupu varmış fitili koydular yarım saat sonra sancılaırm başladı sancılarım çok sıktı daha doğrusu hiç durmadan oldu binde bir rastlanırmış kendi sancılarımda hemen fitili çıkardılar sancılar artarak devam ediyosu baktılar olmuyor rahmimi yıkadılar doktor geldi konuştu böyle olmaz sancıların hiç durmadan artıyor ve sürekli aralık vermiyor rahmin kast katı kesildi dedi sezeryana alalım dedi ben eğer bebekte sorun yoksa biraz daha bekleyelim dedim doktorda tamma 1 saat sonra tekrar konuşalım dedi o gitti 10 dk sonra suyum geldi sancılar 140ı buldu ve asla durmadı yani normalde sancılar gelir arada nefes almalık zaman olur ama bende o yoktu rahimde tetani mi ne öyle bir şey diyorlarmış. Doktorum geldi iç kanama geçireceksin acil sezeryan dediler tamam dedim ama ameliysthane doluydu hepsi onlar orayı boşaltıp ayarlayana kadar ömrümden ömür gitti doktorda peşpeşe 2 doğum yapmış sancısı çektin dedi en sonunda ameliyathaneye götürdüle spinal yaptılar o zaman rahatladım ama hem o sancıları çektim hem sezeryan ağrım var şimdi çok kötüydü benim için yani. Ama çok şükürki bebeğim sağlıklı ve yanımda