Umay21_ tugcemma aynen canım yenidoğan çok bişey almayacağım 3 ay almayı düşünüyorum dediğin gibi hediye de çok gelir 🥰
Umay21_ tugcemma benide doktorum başka bir yere yönlendirdi uzmanına. Adana’da 250 lira fiyat aldık oraya gideceğiz inşallah 2 hafta sonra 🥰
tugcemma Curcu aynen, arayıp sorun bence de 😊 Çok heyecanlı. Bir saati geçkin sürüyor ve bebişin fotolarını da veriyor. Umay21_ 250Tl çok uygun. Buralarda bu fiyata zor buldum. Acıbadem 3000 TL istedi. Doğum parası resmen 😅😅😅
Umay21_ Tulaytemurxx o sıcağı birde bana sor Adana’da yaşıyorum 😂 Allahtan klima var canım çok şükür iyiyiz 🥰
_Aysgll_ Umay21_ Ekim sonu Kasım başı gibi olacak inşallah. Tam hesaplayamıyorum ya 🙈 başlarda aşırı mide bulantısı oluyodu çok zor geçirdim . Ama şuan iyyiz Allah’a şükür 🥰 21+2 haftalık olduk. İlk zamanlar çok zordu nasi geçecek diyodum şimdi de ne ara okadar zaman oldu diyorum 🤭
Umay21_ _Aysgll_ gerçekten çok haklısın ilk öğrendiğim günü hatırlıyorum şimdi 22 haftalık olduk bile çoğu gitti azı kaldı 🥰
saripapatya16 Melo7300 aynen canim morarmada var damarlarim uzerine belli mor mor varis gibi sanki ama agrisi felaket
Kokcuduru Slm kizlar bende 22 haftaligim benim 2.hamileligim 7 yasinda kizim var bir kizim daha olucak sagliklicakla kucagimiza alalim.Bu sicaklar mahvetti beni
Fyzzz Umay21_ Allah nasip ederse kasim 11 12 gibi bekliyoruz minigimi 🥰 bu zamana kadar cok guzeldi sukurler olsun hic yormadi kizim beni insallah boylede tamamlariz, sizin nasil gidiyor
Umay21_ Fyzzz benim de kızım çok yormuyor genel olarak inşallah böyle gider hep ❤️ Sadece sağlıkla kucağıma almak istiyorum tek isteğim bu hepimize nasip olur inşallah 🙏