Koylu_guzeli Kızlar eşim nisanlandigimizdan beri oğlum olursa adini İsfendiyar koymak istediğini söylüyor ama benim hiç içime sinmiyor ben anlami olan güzel bir isim istiyorum ki ileride çocuk sorun yaşamasın ama o benim hayalim ismi çok seviyorum diyor artik nasil vazgecirecegimi bilmiyorum içinde kalsın da istemiyorum hayalim diyor ama o ismede de ısınamıyorum sizce esimin istediği mi olsun yoksa direteyim mi koymamamk icin bu isim size nasil geliyor?
ebruzb Koylu_guzeli isfendiyar mı ilk defa duyuyorum 🤭 kusura bakmayın ama hiç beğenmedim isyankar gibi🥲 anlamı neymiş?
balllkabagimm Koylu_guzeli iki isim koyabilirsiniz ilk ismi ….. İsfendiyar gibi zaten genelde hep ilk isim kullanılıyor. Anlamını bilmiyorum ilk kes duydum. İskender adı gibi
Aylinsemih Koylu_guzeli karar senin tabiki ama ben koymazdım tuhaf bi isim çocuğun ilerde her yerde sorun yaşar ismin ne isfandiyar dicek başta anlamicaklar tekrarlicak cocuk sınavlarda kodlarken resmi yerlede falan zorlanır ben çocuğuma toprak aren koydum kim ismini sordu ve cevapladıysam areni bi türlü doğru söylemediler sıkıntı yaşıyorum areni aran arem aa neydi falan çok oluyor buyuzden düzgun ve okunaklı olması iyi olur tabi bu benim dusuncem
ebruzb ebruzb iranın efsanevi kahramanı demekmiş yok anlamını öğrendim yine beğenmedim valla kusura bakmayın🙈
Koylu_guzeli Hilalkaya1737 bir yerden duymuş ve çok hoşuna gitmiş anlami da İran mitolojisinde hükümdar ismi
Kuben İran destanı Şehnamede adı geçen bir kahramandır. Zerdüştlük dinini kabul edip o dini yaymak için mücadele etmiştir. Anlamı daha güzel olan bir erkek ismi bulalım diye ısrar edebilirsiniz. Ayrıca bayağı uzun bir isim
asyahumam Koylu_guzeli Mirza güzel bir isim, İsfendiyari hiç beğenmedim maalesef hatta doğru yazdım mi onu bile blmyrum çok zor bir isim
merve100 Çocuk adını diyemez , ifade güçlüğü adı sorulunca bi çekinme gelir , ayrıca çocuklar acımasız başkaları da diyemeyince dalga geçerler göbek ismi olsun kimliğe yazdırmayın
zehranurr Koylu_guzeli bacım bu isim ne çok dalga geçerler çocukla ilerde isyankar diye. Eğer eşiniz biraz fazla muhafazakarsa böyle isim mi konulur kuranda geçmiyor bir şeyde geçmiyor bilmem ne diye caydırın. Kendi kahramanlarımızı, hükümdarlarımızın ismini koyalım İranlı mıyız biz falan diye yaygara bassan belki döner🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
annesinin_beybisi Koylu_guzeli ben daha önce duymuştum tarih kitaplarından ama gerçekten 10 üzerinden 0 bile veremeyeceğim bir isim üzgünüm 😁
ilayda17 Koylu_guzeli ilk defa duydum 🤭 Normalde böyle şeylere değer veririm eşimin istediği hayali olan bir isim varsa koymak isterim ama bu tuhaf açıkçası bende de kusura bakmayın ilk İskender’i çağrıştırdı 😕 Eşiniz nerden duymuş ki o isme de takmış bu kadar hayal edinmiş 😶
Koylu_guzeli ilayda17 hiç bilmiyorum nereden duydu 6 yıldır bu isim üzerinde tartışıyoruz artik butun zamanimi bu isimden soğutmaya calisarak geçiriyorum 😂😂😂🥴
Koylu_guzeli zehranurr yaa bende aynisini diyorum simdi bile kimse söylesem bu nasil isim diyorlar ileride çocuğumun da sorun yaşamasını istemiyorum o kadar dil döktüm ki ama illede benim hayalim ne yapayim diyor