Hasrt02 Kızlar vajina bölgesini nasl temizliyorsunuz gebelikte.ben normalde lazere gidiyorum gidip gitmemekte kararsızım.agdada insanın canını çok yakıyor
Cilekliruyam Hasrt02 hamileyken lazere gitme canım nolur nolmaz bende lazere gidiyodum önceden hamile kalınca ara verdim. Ben şimdilik jilet ama zorlanıyorum jiletle o yüzden ağdaya gidicem
Mervehtp81 Hasrt02 en temizi mis gibi agda çokta uzun sürmüyor ve öyle çokta can yakmıyor hamilelikte benim doktorum lazere gitme demişti çok hassaslasiyor ya orası enfeksiyon riski fazla olur diye git ağdaya çatır çatır oh mis gibi
kelestugce Hasrt02 ben 3 4 seferdir ağda yapıyorum o kadar rahatki şuanda ayda bir gidiyorum ve ilk aldirdigimda canım yandı jiletten döndüğü için ama sonraların da o kadar acı olmuyor bence ağda en temizi ve en rahatı tercih etmelisiniz 🤗
Hasrt02 Cilekliruyam Jilette çok kaşıntı yapıyor cnmm ..işte bende bu ay gittim lazere bundan sonra ki aylar da mecbur agdaya gidecem
Cilekliruyam Hasrt02 risk olmasa bile vücudumuz çok hassas şu dönemde lazer çok acıtıyor istemeden kendimizi kasabiliriz vs zor olur sanki 🙊