Nagihanusbrk Merhaba kızlar 20+3 haftaligim istanbul anadolu yakasında ayrıntılı ultrasyon a girebileceğim özel hangi hastaneler var fiyatlar nedir pendik tarafındayım …
Zzozan Nagihanusbrk özel cihan hastanesi var 350 ye çekiyormuş en uygunu o ben bölgede 516ya çektirdim. Medical Park 750 Okan üniversitesi 600
Cilekliruyam Nagihanusbrk özel Cihan tıp merkezi kaynarcada 350 TL çekiyorlar bayramdan sonra gidicem bende oraya
Sevil34 Nagihanusbrk Ümraniye santral de Erbil Çakar doktoru çok önerdiler bende randevu aldım cumartesi gideceğim herkes çok memnun kalmış
Jenny Nagihanusbrk Ümraniye santralde afiyet hastanesinde 500 liraya yaptırdım doktorda ayrıca çok tatlıydı tavsıye üzerine gıtmıştım.
Htcnaz İnanın benim kuzenimin kuzeni başka hastanede ebe onlarda hastalarını oraya yönlendiriyorlarmış henüz bende gitmedim benim gittiğim hastanedeki doktorum rahatsızlandıgındam dolayı detaylı ultrason yapamıycağını belirtti için bana da fikir amaçlı burayı söylediler
Htcnaz Nagihanusbrk herhangi bölüm aramanıza gerek yok direk. (0216) 459 4770 bu numarayı aradığınız zaman onlar size söylüyor zaten 20 illa 24 hafta arasında gelmeniz için size sabahtan ya da öğleden sonra gelin diyorlar
Htcnaz Zzozan. Özel cihan tıp merkesini diyorsunuz herhalde oraya bende baktım ama oranın radyoloji doktorunu pek beğenmediklerini duymustum hemde marmaraya da yakın zeynep kamilden almaya çalıstım orası da orda kontrollerim olmadığı için dışardan beni kabul etmedi
Zzozan Nagihanusbrk tam adını hatırlamıyorum o yüzden yanlış yazmış olabilirim Pendik Çamçeşme de kalıyor
Cilekliruyam Htcnaz hadi ya bende tam tersi iyi diye duydum detaylısını gidicem bakalım tecrübe ederim. Ama doktorum orda Cüneyt bey çok memnunum
Zzozan Htcnaz benim eltimin yengesi orda çektirdi bende beğenmiyorum orayı ama çoğu kişi Cüneyt bey için gidiyor ben onu da beğenmedim dediğim gibi bölgenin doktoru çok iyiydi her şeyi olduğu gibi anlatıyordu aklınıza takılan soruları da gayet güzel cevaplıyor.
Htcnaz Cilekliruyam o zaman sizden haber bekliyorum bende yakın zamanlarda giricem maltepe tıp merkezi biraz uzak kalıyor memnun kalırsanız bende oraya giderim peki radyologmu çekiyor yoksa peeritondologmu marmara da olsaydı benim kontrollerim orda ama peritondoloh doktoru rahatsızlandığı için dışarda çekilcem
RabiaKose Merhaba ben Maltepe Ersoy Hastanesi’nde 500₺ çektirdim radyolog çekti çok güzel ilgilendiler, tek memnun kalmadığım şey renkli ultrason vermiyorlar, siyah beyaz şeklinde çıkartıyorlar. Ama cd ye aktarıp verdikleri renkli görüntüler.
Htcnaz RabiaKose kurtköy ersoyda da radyolog çekiyormuş peki ne kadar süre sürdü sizin herşeyi detylıca anlattımı yoksa kağıta bastırıp doktorunuza gösterinmi dedi
RabiaKose Htcnaz çok güzel detaylı bir şekilde baktı herşeyi anlattı ve gösterdi çok memnun kaldım,yarım saat felan sürdü sonra doktoruma gittim oda aynı şeyleri söyledi