kir_cicegi Doktor aradı 1400 dedi. ama yinede tam olarak pozitif diyemem dedi ne demek oluyor bu anlamadim hanımlarr Ne kadarlık oluyor bu durumda
SecilM kir_cicegi 1400 pozitif değil ne demek. Kusura bakmasın diplomasını nereden almış doktor? Ancak 2 günde 1 sağlıklı artmıyorsa kimyasal gebelikten şüphelenip kesin hamilesiniiz diyemem diyebilir. Yoksa 1400 değeri tabiki pozitif
QueenMommy kir_cicegi Ya bazen kimyasal gebelik oluyo bu nedenle demiştir 2 günde bir takip etmen lazım 2 kat artarsa sağlıklı gebelik olur bu nedenle demiştir banada öyle dediler 2 gün sonra tekrar baktır canım
sehrengiz_8 kir_cicegi canım korkma 1400 e kadar kimyasal gebelik yükselmez. Ancak doktorun kesin bir gebelik dememesinin temel sebebi boş gebelik dış gebelik ve mol gebelik faktörleridir bhcg bu seviyede iken kimyasal gebelik yaşanmaz. Ancak kaç haftalık olduğunu son adet tarihine göre hesaplayabiliriz bhcg oranına göre hafta hesabı olmuyor. İnşaAllah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin ve evladını sağlıkla kucağına alırsın
SecilM kir_cicegi 2.kan verildiğinde değerin en az %60 artması lazım diye biliyorum. Henüz tecrübelemedim ama forumda çok gördüm. Genelde de 2 kat artıyor sağlıklıysa
kir_cicegi sehrengiz_8 çok teşekkür ederim Aminn. benim adetlerim düzensiz ve kiloluyum 5 kilo verdim daha 20 kilo ver demişti doktorum. Adet söktürücü ile adet oldum
Hilkatkaradagli kir_cicegi Aa 373 ile bana hayırlı olsun pozitif yazdı doktor 😂Yanlış anlama da uzaktan eğitimle mi almış diplomayı😂😂
Ozgu_momy kir_cicegi Keseyi görmeden net bir şey söylemek istememiş olabilir ki doğrusu bu , inşallah sağlıklı gebeliktir ama bazen olmayabiliyor , dış gebelik vs vs . Doktor prosedürü Hcg+Kese+Kalp atımı dır.