damlaikan Kızlar iki gündür bebeğin hareketleri çok aşağıda hissediyorum ve derinden geliyor ve çok seyrek hissediyorum böyle eskiden göbek hızamda çok kuvvetli ve sürekli hissederdim kanamam Yok ama bende rahim tersliği olduğu için makata çok sancı vurdu bugün 27 haftalık hamileyim sancı arada oluyordu ama bebek hareketleri için gitmeliyim hastaneye ?
Ilkgozagrimiz damlaikan biz burda anlayamauiz ki madem farkli bi durumunda var ne olur ne olmaz git bence
Cakarb damlaikan acile gitmesende sabah bence mutlaka görüş doktorunla seni daha doğru yönlendirir ve en azından için rahatlar
Obsesifk damlaikan büyük ihtimal makat duruştadır yani poposu aşağıdadır ama mutlaka git yarın bebek bu ihmale gelmez
damlaikan Ilkgozagrimiz hareket ediyor ama dokununca hissediyorum ve aşağılardan geliyor önceden yürürken bile hissederdim karnım yamulurdu vs
damlaikan Cakarb aynen değişik bi durum var ama harekette ediyor içim hiç rahat değil acaba bu aylarda böyle mi oluyor diye düşündüm evham mi yapıyorum diye
damlaikan Obsesifk normal Doğum pozisyonundaydı üç gün önce ama dönmüştür bebek bu hareketlerini hissettikçe rahatlıyorum ama değişik bi durum var diğer günler gibi değil iki gündür
Seyma_murat damlaikan şusn aynı durumdayız ve cuma kontrolüm var yarın gitsem mi diye düşünüyorum ama bebeğimin hareketleri normal sadece çamaşırımda her lavobaya girdiğimde ıslaklık oluyor 😔
damlaikan Seyma_murat sulu akıntıymış canım o bende de var doktor öyle söyledi ama çok değil çamaşırımı ıslatacak kadar geliyor sadece bacaklarından filan akacak duruma gelirse gel dedi
Seyma_murat damlaikan aa içimi rahatlattın biraz inşallah öyledir hayırlısıyla şu süreçleri bi atlatsak insan korkuyor herşeyi kafasına takıyor ve kötü yoruyor 😔
sule-_- Ben de 27. haftadayım bu hafta bi post görmüştüm 27.haftada hareket hissi 2-3 gün hissetmeyen vardı aynı durumda olan çok kişi vardı ben de dahil şu an geçti için rahat etmesi için doktorunu arayıp sorabilirsin ya da yarın bi sağlık ocağına görün cnm
LivaLiva damlaikan o haftalar da benim kızda hep asagıdaydı çok az hissederdim böyle tekme gibi bile değil doktorum normal demişti bende korkup gitmiştim siz yine de bi doktorunuza görünün