Nursen Selinnar canim ben 2. Kutuyu kullaniyorum. Dusuk olmasin diye verilen bir ilac. Baya yan etkisi var bas donmesi, denge kaybi, surekli uyku hali, halsizlik gjbi bunlar bende gorulenler. 2. Kuyuya gecmeme rahmen hala bu yan etkileri goruyorum
BesteCanerKutluzolu Selinnar Ben de kullanmıştım kısa bir süre bebeğin tutunması için kullanılıyor. Yalnız tansiyonumu çok düşürüyordu birden bire gözlerim kararıp yığılıyordum o yüzden dikkatli ol fazla yalnız kalmazsan iyi olur. Gerçi herkesde aynı etkiyi yapmıyor olabilir belki benim bünyemle alakalıdır.
zlemAtAcar Selinnar Selinnar benim 6. Haftanın içerisindeyken kahverengi hafif lekelenmem olmuştu. Doktorum progestan verdi. Ben fitil olarak kullandım. İki kullanım şekli var. Yaklaşık 11. Haftanın içerisindeyken doktorum bırakabileceğimi söylemişti. Çok şükür öyle birşey birdaha yaşamadım. Şimdi 21+6 olduk kızımla 🤗
Elfgny Selinnar bebek daha iyi tutunsun düşük olmasın diye önlem amaçlı bi ilaç. Ağızdan alınca yan etki yapıyo baş dönmesi halsizlik falan ama vajinadan hem daha etkili hem de yan etki yapmıyo doktora söyleyip vajinadan kullanmanı tavsiye ederim canım. Sağlıkla tutunup gelsin bebişin 🙏❤
Selinnar Nursen saol canım cevap için bugün çok az pembe lekelenmem olumca doktor verdi bnde korktum 🤰🏼
Mberra37 Nursen geçmez ben düşük riskinde kullanmıştım acile kaldırdılar. Baygınlık oluyor ve uyku gibi ama uyku değil dünya yansa duymuyorum. Doktorunuzla konuşup fitil olarak da kullanabilirsiniz
Nursen Selinnar cabim lekelenmesi olan herkese veriyor doktorlar banada lekelenmem var diye verdi. Suan ikinci kesem gorununce 2. Kutuyu verdi
Kezu17 Selinnar benimde Cumartesi pembe akıntım olunca verdi doktor.progestanı doktor. Kullanıyorum ama bu gün yine aynı pembe akıntı oldu. Doktor gelmene gerek yok, dinlen dedi ama çok huzursuzum. Yarın gidicem doktora kalp atışını duymadan rahat edemiycem. 🙁 Ama ilaç bende hiç öyle uyku falan yapmadı.
gizemgnll zlemAtAcar bende 11+1 de bıraktım aynen sizim gibi kullanıyordum ama beb günde 1 tane yatmadan önce ağızdan alıyordum, bıraktıktan sonraki gün hafıf sancılarım oldh ama bugun geçti , bir problrm yoktur dimi ? 🙂
Buseye Selinnar Nundiyebiri Teşekkür ederim canım Doktorum birşey söylemedi sağa yada sola yatılması için
esmaakgunn Bende vajinadan alıyorum.Yan etkisini pek görmedim. Gece yatmadan önce kullanırsan daha rahat edersin.
zlemAtAcar Tugbam öncelikle elinizin steril olması gerek. Mutlaka yıkayın. İlacı vajinaya yerleştirip itliyorsunuz. İlk önceleri insan kendinden tiksiniyor ama alışıyor 😞
zlemAtAcar BEE Tugbam bu arada söylemeyi unuttum. Mutlaka en az yarım saat yatın fitil yaptıktan sonra 🤗
zlemAtAcar Selinnar ben o yüzden oral olarak kullanmadım. Dilerseniz doktorunuza fitil onlarla kullanım şekillini sorun ve o şekilde kullanın
BEE Yan etkileri gerçekten çok ağır oluyor💆🏻♀️ doktoruma danışıp değiştirmeyi düşünüyorum ama acaba vajinal yöntem işe yarar mı 🤔
Asia Ben de vajinal olarak aliyorum doktorum calisiyorsun cok uyku halsizlik yapar zorlamayalim seni vajinal.kullan dedi. Hem bu sekilde rahimde daha etkili hem de yan etkilerinden anneye zarar vermemis oluyoruz dedi.