diamond2635 GoncaClk rahatlatır birkaç saat sonra ama zaten hamileler için özel yapılmış bir ilaç niye içmeyip eziyet ediyorsunuz kendinize?
Fatmakara97 GoncaClk ayyy ben içmediğim gün ölüyorum 2 defa yaptım o hatayı bidaha yapmam umarım o yüzden o 2 günde 1 buçuk kilo verdim prilam herşeyim şuan
Merinosunannesii GoncaClk her gece yatmadan önce iç 2 tane gün içinde de bulantın olursa 1 tane içebilirsin zorlama kendini Ben hep içtim geceleri yatmadan şükür çok rahat bir hamilelik girdim kusmam hiç olmadı bulantı desen biraz onu da kolaylıkla krakerle atlattım
GoncaClk diamond2635 Çok aşırı olmuyor o yüzden 🙄 bugünde bı yere gidicem şuan bulantm var çıkardım hatta. Hemen icicem yine 2 tane mi iciym o şekilde mi oluyor
GoncaClk Fatmakara97 Bende içince rahatladım sonradan azaldı bulantım bugün braz oldu bende iyiyim diye icmemistm gece
diamond2635 GoncaClk ben gece bir tane öğlen bir tane alıyorum.sadece gece alırsam ertesi gün öğleden sonra bulantım oluyor
Erdemseymaa GoncaClk bence doktorun dediğini yap bana gündüz içme gece iç dedi bende öyle yapıyorum çok şükür bulantılarımda olmuyor
diamond2635 Erdemseymaa doktorların gündüz içme demesinin sebebi uyku yapbilmesi ama bu bünyeden bünyeye değişir.Bende uyku yapmıyor mesela.Bana doktorum nasıl rahat edeceksen öyle iç dedi
diamond2635 Günlük olarak önerilen maksimum dozaj 4 tablettir (bir adet sabah, bir adet öğleden sonra ve iki adet yatmadan önce). Uygulama şekli: PRİLAM DR’nin aç karnına bir bardak su ile alınması tavsiye edilir . yazar prospektüsünde.
Ozgekdr Ya gece yatarken 2 tane içip yatın. Yada gün içinde yemekten 1 saat önce. Doktorum böyle tavsiye etmişti