Dilekcnkn Merhabalar , bebekonfor sitesinden beşik alan var mı? Sepet beşik alacağım fiyat uygun , mağazada var ama yine de buradan bilgi almak istedim 😊
aylul0 Dilekcnkn kurana kadar canımız çıktı valla burda biri yazmıştı eşim sinirden beşiği kırdı attı diye gerçekten hak verdim yani ben de kıracaktım nerdeyse, ayrıca o beşiğin yanlarındaki parmaklık gibi olan şeyler sürekli çıkıyor daha kullanmadan pişman oldum yani
eylusko Dilekcnkn sepet beşiğe uyku seti aldık whatsp üzerinden yazıştık ilgililer hemen dönüş yapıyorlar biz memnun kaldık
Gokcecelik Dilekcnkn evet sepet besik almıştık yegenlerime 3 sene önce sapasağlam kaldi şimdi benim oğlum kullanacak biz çok memnun kaldık
Dilekcnkn aylul0 Bugün aynı beşiği burada bir mağazada gördüm 650 tl bebekonforda 500 tl benim baktığım kurulu şekilde geliyor aslında eşim sever uğraşmayı babamda mobilyacı ama hani sağlam değil mi acaba
aylul0 Dilekcnkn şu an tek sıkıntısı o parmaklıkların çıkması, henüz kullanmaya başlamadık bakalım görücez inşallah iki gün sonra 🙏🏻
rosatue Dilekcnkn ben kalitesinden memnun kalmadım. Özellikle tekstil kalitesi çok kötü. İade ettim. Heyner bedding bakmanızı tavsiye ederim
sukufee01 Dilekcnkn ogluma 4 yil once almistim cok memnun kaldim. Uyku seti bile vardi ozaman parasi 250₺ almistim. Simdi 2 fi bebisede alicaz gene ordan hem uygun hemde kaliteli kurulumuda kolay
Dilekcnkn sukufee01 Evet ben bugün oturduğum yerde bir mağazada kademeli sepet beşik gördüm 650 tl bebekonfor mağazasında 500 gördüm kurulumunu kendimiz yapıcakmışız ama eşim sever öyle şeylerle uğraşmayı o yüzden tereddütte kaldım güvenilir mi acaba zaten uyku seti öyle çook kaliteli değil ama iş görür
sukufee01 Dilekcnkn bence cogu yerde cok.pahali olan seyler orda uygun birde yatakta veriyirlar icine ince bagzi yerlerde yataksiz 800-900₺ uyku seti cok aman aman guzel degil ama en azindan is goruyor zaten cocuk dogunca kullabilmiyor carsafti muslindi yayildigi icin.ama siddetle tavsiye ederim.😊
bilges Dilekcnkn bende aldım com memnunum anne yani aldım biraz büyük aldım ben 3 yaşında oğlum var anca anca boydan sigmiyo gibi o yüzden memnunum çok da basit kurduk videosu vardı zaten