Duygucesur Vageferon kullanıyorum 1 haftadır felan büyük abdestimin rengi simsiyah kızlar neyden kaynaklı 30.haftamdayım 😞
Susamtanem2 Duygucesur önceden kullanmadiniz mi o zaman olmuyor muydu benim demir ilacı kullandığım zaman hemen oluyor sizin bu haftaya kadar olmadıysa bı Dr a sorun isterseniz
greybrde Duygucesur D vitaminide değiştiriyor bildiğim kadarıyla vitaminlerden kaynaklanıyormuş sizin bahsettiğiniz haptamı vitamin
nevamm1 Duygucesur Demir ilacı kullandığında benimde oluyor çok korkmuştum ilk önce doktora sordum normal olduğunu söyledi birde çok fena kabızlık yapıyor kan demir ilaçları 😑
Duygucesur nevamm1 kabız değilim ama simsiyah olunca bi korktum internette de zaten olur olmaz her şey yazıyor
nevamm1 Duygucesur internete bakmamak en iyisi doktorum normal olduğunu söyledi ilaçlar büyük abdestinde renk değişikliği yapat normal dedi sadece idararinda renk değişikliği olursa o zaman bildir demişti.
Calisananne25 @Duygucesur Ben de demir hapı kullanıyorum benim de öyle ilk gördüğümde çok korktum şok olmuştum ama normalmiş prospektüsünü okuyunca anladım internetten de baktım hamile arkadaşlarıma da sordum hepsinde olmuş bu durum normal dediler
Meless Duygucesur ilaçtan kaynaklı demir hapları dışkı rengini her zaman siyah yapar korkmanıza gerek yok
BelisMelis41 Duygucesur demir ilacı kullandıgınız ıcın drgısebılır vegaferon kullanıyorum bende evet sıyahlaşıyor.
Fatmakara97 Duygucesur Demir ve kan ilacı kullanmaya başladım 15. Haftada o zamandan beri siyah internetten araştırdım arkadaşıma da sordum onda da aynı olmuş