litha cok faydali bi post olacagini dusunuyorum kizlar 😍 hamile kalmadan once gun gun farkettigi belirtileri not eden varsa bu post altinda paylassin mi😍haydi toplanin👻
Zeysezer litha ben ovülasyon takibi yapmıştım tek taraflı kasık ağrım yumurtlama gördüğümden beri hiç geçmemişti. Adetten bir hafta öncesinde aşırı sinir vardı. 5 gün öncesinde sanki her an sökülecekmiş gibi bel ve adet sancısı. Dört gün kala öğrendim zaten o zaman da sadece kasık ağrısı 😊 aslında adet ve gebelik belirtileri çok benziyor maalesef hafta ilerlemeden anlamak zor
Melakya litha adeten 10 gun once adet sancısı cekmıstım 2 gun surdu sonra adet gecıktı ve test yaptımm
ebruzb litha adete 5 gün kala göğüslerimde inanılmaz bir ağrı oldu normalde asla adet belirtilerimde göğüs ağrısı yoktur. Sağ kasığım ara ara battı ama o adet olacakkende oluyor benim en büyük ve keskin belirtim göğüs ağrısıydı hemen şüphelenmiştim 🙈
nevamm1 Zeysezer benim fark ettiğim en belirgin özellik çok aşırı gazdi daha adete 1 hafta kala birde kasıklarımda kelebek kanat cirpar gibi bir kıpırtı olmuştu not etmek aklıma geldi ama doktorum kızıyordu kafana takip stres yapıyorsun diye kafanı dağıt düşünme diyordu başka şeylere odaklan ama elimde değildi vücudumu o kadar çok dinliyordum ki 🤗
Tuanam27 Normalde hic belirti takip etmem. Korunmayi bırakınca 3. Ayda hamile kalmistim. Çatlamanin 11. Günü gece uyutmayan inanılmaz bir kasık ağrısı hissettim. Sonrasında da hep bir dolgunluk hissi oldu. Adetten 1 gün önce cok silik bir cizgiyle ogrendim. 20 gun sonra da kese gelismedi sagliksiz gebelik oldugundan düştü. Bu ay da yine aynı belirtileri yaşıyorum hatta daha ağır sekilde. Bata iki gun kala bugün belirtilere guvenerek test yaptim negatif çıktı. Suan da kistten korkuyorum. Yürürken bile hissrdiyorum agri ve dolgunluk. Velhasıl belirtiler bazen ters köşe yapiyor insani.
Asyamveboncugum ayaga kalkinca bas donmesi , agizda pas kokusu , goguslerde aşırı hassasiyet benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde de sadece agizda pas kokusu olmustu.