Oymk_ozg 13+3 günlüğüz doktor cinsiyetini öğreniriz kendini gösterirse demişti. Siz neler yediniz ictiniz
Melekanne91 Oymk_ozg ben 12+4 de baktrdim gorunmedi.15. Haftada baktirdim cikolata yeyio yurumustum 15 dk oyle gormustu🌸😊
Sblatc Oymk_ozg 19. Haftadayım hala öğrenemedim net bi şekilde. Geçen ay erkeğe bu ay kıza benziyo denildi😅
Calisananne25 14.haftada gitmiştim çikolata yedim giderken ama göstermedi gene de bir dahaki kontrol 18.haftaya denk geliyor artık gösterir herhalde Bi zahmet 😁😁
Aycnnn Oymk_ozg vişne suyu ve çikolata yedim kontrolden önce tahminde bulundu 12. Haftada 16da kesinleşti canım tatlı yiyince hareketlenigyorlar
nevamm1 Oymk_ozg ben çikolata yedim 14.haftaydi sanırım çok hareket etti bu seferde doktor çok hareketli durmuyor göremiyorum dedi tahmin söyledi sadece o da tutmadı tabi 17.haftada netleşti 🤗
nevamm1 Zhybade 13. Ve 14. Haftada erkek dedi 17.haftada kız dedi ben deteyliyi bekliyorum 1 hafta sonra detaylıca netleşecek ama %90 kız dan döneceğini sanmıyorum artık umarım dönmez 🤗
Selen37 Oymk_ozg Bi paket çikolata açtım ama midem bulandı yiyemeden girdim 😂 ama 12+4tte gösterdi kendini kızım 🥰
Oymk_ozg Selen37 bende çok yiyemiyorum tatlı.☺️bı tane çikolata ve birazda baklava yedim midem bulandi
Zhybade nevamm1 rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Bana da 12.haftada erkek gibi dedi 13.hafta da belli değil dedi. Kızım olsun çokkkkk istiyorum Allahım başta sağlık versin tabi. 🌼🌺❤️