Gulcingezer Kizlar merhaba benim beta hcg 10.40 cikti regl tarihine 5 gun var benim gbi ilk zamanlar degeri boyle dusuk cikan arkadaslar var mi neler yaptiniz ?
Findikhanim Gulcingezer Adetime 3 gün kala 58 di benimde iki gün sonra 200 oldu iki gün sonra 536 oldu. Her iki günde bir artış göstermesi gerekiyor iki günde bir kan ver baktır canım.
Gulcingezer Findikhanim bende heyecanla artmasi icin 2 gun bekliycem bakalim kac cikacak . Sormak istedigim aslinda bisey var 10.40 degeri bile gebelik sayiliyor mu?
Findikhanim Gulcingezer daha gebelik demiyolar sadece hamilelik başlangıcı olabilir diyolar benim kesemi ve içindeki bebeği gormeden doktorum hamilelik için hazırlama kendini demişti.
asyaebrar İki günde bir kontrol etmen lazım 2 katına çıkıyor mu diye benim 2 gün gecikince 21 çıktı 2 gün sonra 48 4 gün sonra 144 uygulamaya göre 6+4 üm bugün kesemi görmeye gideceğim daha.
Gulcingezer asyaebrar hadi bakalim hayirlisi olaun senin icin de umarim guzel sonuclar alirsin 🙏🏻 Ogrendigim deger cok kucuktu artmasi icin bekliyorum bakalim 2 gun