Svr2021 Sevgili arkadaşlar, Gece bacağıma kramp girdi, canım çok yandı. Şimdi bacağıma basınca yine ağrıyor. Bu durumda neler yapıyorsunuz? Kramp nasıl geçer? Kıymetli bilgilerinize ihtiyacım var
YagmurEmrah35 Svr2021 doktorunuza danışın mutlaka magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor muhtemelen takviye vericektir geçmiş olsun
gunesveguney Svr2021 Aynı şeyi yaşadım canım gece uykumda uyandırıyordu bacaklarımda kramp çok şiddetliydi kollarda ayaklarda uyuşma oluyordu doktorum magnezyum verdi onu kullanmaya başladım, haftada 4-5 kere muz ve Beypazarı maden suyu içmeye çalışıyorum hiç olmadı bidaha
Muzay Svr2021 aynısı geçen hafta bana da oldu canım şuan 22 haftalık hamileyim üç gün geceleri kramplarla uyandım ertesi günde bacağımın şişliğini hissettim hala acıyordu doktorum magnezyum Verdi şükür rahatladım.
ilkgozagrimhavinim Svr2021 canım bende yaşıyodum hatta sadece bacağıma değil kasıklarıma da kramp giriyordu gece ağlayarak uyandığımı biliyorum. Doktorum magnezyum verdi çok çok azaldı şükür. Sende doktoruna danışarak kullanmaya başlamalısın
Hafizeplt Svr2021 ben 31+5 deyim şimdiye kadar iki kere kramp girdi onun da etkisi dediğiniz gibi gün boyu sürdü resmen.. takviye kullanmıyorum Kızılay maden suyu ekstra magnezyum içeriyomuş ve bu kramplar magnezyum eksikliğinden oluyomuş.. sizde gergin bi tane Kızılay maden suyu içmeye çalışın ve muz magnezyum zengini bunlar hem sizin için hem bebiş için faydalı olur ben faydasını gördümşimdiye kadar😊