busraslan1 Mltm07 çatlağı tedavisi mümkün değil maalesef. Selülit falan derseniz onlara biraz etkisi var. İnanıp paranızı boşa harcamayın.
Mltm07 busraslan1 bizzat annem yaptırıyor baya azalma var görmesem inanmam zaten o makina sadece onlarda var :)
Kubra2929 Hilkatkaradagli Bende 35 haftam senin gibi gebelik şekerim çıktı Diyet yapıyorum 3 kilo ile yola devam😂 Senin kaçıncı hafta???
Hilkatkaradagli Kubra2929 Benim 34. Hafta cnm zaten hamile kalmadan önce karatayin açlık orucu diyetini yapiyordum :) Sonra mide öyle alışmıştı bide çok hassaslasti üzerine bide şeker çıkınca malum :)
prensimibeklerkenn Esraali bnde 44 ile hamile kaldım 160 boyum en son tartıldığımda 49.9 çıktı siz kaç haftalıksınız
prensimibeklerkenn Esraali ben ilk iki ayda 2 kilo kaybetmiştim birde aslında kilo almak istiyorum çatlak oluşumu korkutuyor çatlaklar genelde hangi haftadan sonra başlıyor biliyomusunuz 🙃
Hilkatkaradagli Elifk21 maşallah cnm🧿🌸✨ 40 hafta olarak mı hesaplasak aynı haftadayiz temizlik için erken mi diye düşünüyorum 🙂
Hilkatkaradagli Ervan Gramlardaydi cnm ama hatırlamıyorum maalesef :) not tutmadım senin kaçıncı hafta kaç kg