Gizmom Arkadaşlar günaydın, doktorum açlık-tokluk değerlerine baktı ve her şey normal şeker yüklemesine gerek yok dedi. Sizlerde de böyle olan var mı? Ben şeker yüklemesi herkese yapılıyor, yaptırmayanlar kendi rızasıyla yaptırmıyor diye biliyordum.
Gzey123 Gizmom canım bana da ayşe gönül hanım yükleme yapmıyoruz açok ve tokluk bakıcaz dedi c.tesi gidicem korkuyurum bişey çıkacak diye. Senin çok şükür güzel çıkmış sonuçların sevindim. Muayene ücretinden başka 2 defa kan vercez ya ayrı ücret aldılar mı
Gizmom @zehranurr @metehaninannesiii bende kendimi şartlandırmıştım nasıl iççem o suyu diye 😁😁sevineyim bari
Gizmom Gzey123 muayeneden hariç 50 tl ödedim kan için, evet cok şükür sonuclarım iyi ama ben normalde her gebeye yapıyorlar sanıyordum bak sanada baştan demiş yapmıyoruz diye, sağlık ocağında bedavayada baktırabilirdik o zaman 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gzey123 Gizmom o benm de aklıma geldi kuzjm ka kez açlık şekerimë baktırdim ben aslında gitmeden meddem sağlık ocağına gideyim tokluk şekerini de baktrayım. Yok kuzm bi problem gördüklerine yapıyolar fazla kilo alımı vs şeyler varsa yapıyolar.