Educator Kiloları kafanıza takmayın kızlar yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum 10 gün içinde tam 10 kilom gitti. Hamilelik boyunca 12-13 kilo civarınd aldım. 2-3 kilo daha verirsem hamilelik öncesi kiloma dönüyorum.
canserko Educator ben 18 haziranda dogurdum. 24 günde sadece 9 kilom gitti. Herkeste aynı olmuyor. dogurup eve geldiğimde 4 kilom gitmişti
Aysnn3705 metehaninannesiii doktorum hl o konuyla ilgili net bişe sölemedi bebeğim en başından beri hep baş aşağı durduğu için normal gbi duruyo dedi ama tabi daha çatı muayenesi faln olmadık ondan snra net bişe söyler heralde
metehaninannesiii Deletedmom93428 hahahahhahahaha allah seni ben normal dogum istiyorum da ondan dolayı sordum 😂
Deletedmom93428 metehaninannesiii kız benm arkadaşım 20 kilo almıştı doğurdu sen ben mi doğuramıcaz evelAllah🤣
Educator canserko ben doğurup geldiğimde 2 kilom gitmişti bebek 3 bucuk kilo doğdu nasıl olur diye şoka girdim😂 emzirdikçe ve ödem attıkça kilolar gidiyor. Bebişlerimiz saglıklı olsun da kilolar elbet verilir🙏🏻
metehaninannesiii Deletedmom93428 hahahahhahahaha helal kız gideyim makarna yiyim şimdi böyle dedin 😂😂😂😂
Firstlady depsizoo ya ben niye kilo almiyorum 🤔🙄 pek yedigim soylenemez simdilerde acildi istahim. 19hafta olduk ama hic alamadim
Ays0 Morvy 3 mü? Üç? Nasıl o kadar alabildin hiç mi şişmedin, memende mi büyümedi anlamadım ki ben 14 kiloya motive ediyordum kendimi 😂
Seymik @zehranurr ya nası 3 kilo alabildin of ben 23 deyim 8 kilo almışım ya şaşırıyorum size maşallah