zehranurr Busramnida ben koymadım. İhtiyaç olursa sanırım hastane veriyor ya da yakınlarda bir yerden alınır diye düşündüm🙄
bilges Busramnida ben koymayı düsunuyorum 2. Cocugum nasipse insallah hata sutum hemen gelmezse mama yapıp siringayla sarılık olmaması için vericem 1. Cocugum sariligi 3 aylik olana kadar devam etti sutum hemen gelmesine ragmen ama demekki yeterli olmuyo diye düsunuyorum
Mom726272 Busramnida bende koymayı düşünmüyorum ilk doğumda sütüm geldi gelmeseydi eşimi gönderir aldırırdım ihtiyaç olursa alınmalı bence ucuz bişey de değil hani boşa alınmış olmasın
Ozgepoyrazaden Ben koydum her ihtimale karşın . Biberonunu mamasını. Elbette veriyorlardır ama tedarikli olmak daha iyi sanki . 2. Doğumum benim sütün gelmesi zaman alabilir diye .
agustosannesi1 Busramnida ben aldım yanıma. Eşimle hastanede yalnız kalmayı düşünüyoruz o yüzden de tedarikli olmaya çalışıyorum.Görümcem yeni doğum yaptı bebek küvezdeydi o halde bile mama istediler. Hastanenin o gün ne yapacağı hiç belli olmaz.
Minel355 Busramnida bence kesinlikle konmalı ihtiyaç halinde o an minnet eylemeye gerek yok diye düşünüyorum çantada bulunsun inşallah süt gelir de ihtiyaç olmaz ama ben koydum genede 😛😁
ilkgozagrimhavinim Busramnida ben henüz çanta hazırlamadım erken bizim için ama mamasını aldım canım koyucam ne olur ne olmaz diye
Betulsariturk Busramnida bence simdiden mamayi akliniza bile getirmeyin sizin sütünüz daha önemli allahim mamayla kimseyinin cocugunu büyümesin mamayla cok zor ben ilk oglumu kuvezde yattigi icin beni emmedi mama vermek zorunda kaldik ileride yemek sıkıntisi oluyor yemiyor mamayi unutun kısacası 🥰
Nilduru Betulsariturk süt ilk bi kaç gün gelmezse ne olucak peki? Ki gelmeyenler var görüyoruz. Bebeğin doymaya ihtiyacı var emsin diye diretip sarılık olma ihtimalini arttırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Nilduru Busramnida ben kaşık biberon ve mama koymayı düşünüyorum. Sütümüz gelicekmi ne zaman gelicek bilemeyiz sonuçta o yoğunluğun içinde bunu düşünmemek ve mama aramamak için elimizin altında dursun ihtiyaç olursa kullanırız..