Fulya3442 Besiktasli son 28 gün sıcaklar ve yalancı Doğum sancıları çok yoruyor. Yaz hamileliği ne zormuş beeee
Besiktasli Sevdakaya Baya zor geçiyor hamileliğim bu zamana kadar çok iyiydi son zamanlar baya zormuş 😐
GecesMom Son 33 ama 5 gün sonra ilaçları kesip beklemeye başlicaz çok bekletmeden gelicek aceleci oğlan gibi düşünüyorum inşallah çok bekletmez sıcaklar ağırlık hamilelik ağrılar mahfediyor çok sıkıldım artıkkkk😔😔😔
Besiktasli GecesMom Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 Bizimkide bir gelseydi artık baya zor olmaya başladı 🤦🏼♀️
Gohermusi Hanimlar ben duwunmekten uyuyamiyorum acaba bebegim ne zaman cikicak 29 gunum kalmiw cok heyecanliyim surekli duwunuyorum acaba gercekden erkekmi hep Ozelde yaptirdim usm hep erkek dediler hatta gosterdiler baana resm bile verdiler ama hala aklimda sorular kizlar sizdede benim gibi boyle duwunceler varmi ? Bu hormonlardan filan ola bilirmi ? Boyle duwunceler hep olumsuz duwunmek filan
Zeynooo Sıcaklarla uğraşmacalar 6.aya girdik tekmeler ağırlaştı ve çoğaldı ama şikayet etmiyorum sagsalim kurtuluruz insAllah kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarımızı