Mihriban_27 Günaydın sevgili happy mom ailesi ❤️ Bu sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım böyle nasıl desem adet sancısı gibi içim geçiyor sürekli bayılacakmışım hissi veriyor sizce neden olabilir bı arada 34+1 deyim yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Seyma46-46 Mihriban_27 Düzensizse eğer ağrılarınız yalancı Doğum sancısıdır. Vücuttaki artık Doğuma hazırlıyor kendini.
Nurssss Mihriban_27 aynısı 🥺 bende o şekilde uyandıgım oluyo bazen gün içinde oluyo geçiyo yalancı sancı o rahim kendini doğuma hazırlıyo doktorum artık bunlar olsun doğuracaksın yakında dedi tam tarif ettiğiniz gibi içim geçiyo bayılcak gibi yapıyo garip bi agrı karnın altında adet agrısına benziyor 36+4 üm
ygmrgzrn Ben 6+1 im ögrendigim günden beri regl agrısı gibi alt karın agrısı cekiyorum sanırım hamilelikte normal bunlar
Mihriban_27 ygmrgzrn ilk başlarda normal zaten bi süre daha oluyor genelde adet dönemlerine yakın o sanki olacakmışsın gibi his oluyor
Mihriban_27 Nurssss olabilir ya bilmiyorum İnan bazen böyle yataktan kalkmaya korkuyorum düşer kalırım diye