Goxun Birpapatya4 büyük olasılıkla bende bunalıcam denemeden alıp hemen eve atıcam kendimi balina gibi 😁
Sevgikaya1525 Goxun cnm bende şu önü düğmeli olanlardan aldım 80 tl ye ve çok güzel kumaşı bende sürekli giyeblym dedim çnkü doğum için danteli güpürlü alıpda sonra kaldırmaktansa
Sedakbyk Goxun hastaneye giderken elbise,cikarken de hamile tayti uzun tshirt giycam,terlik lcwden aldim beyaz cift bantli 40 tlye,alt ust esofman lcwde guzel seyler var,gecelik ve pijama suwenden aldim,2.el isterseniz dolap uyg.guzel seyler var.
defnes_mom Goxun ben LCW den aldım yeri de çok güzel ☺️ fotoğraf çekinmek için başka bir pijama aldım o daha şık
Ays0 Hastaneye giderken ve çıkarken elbise giyeceğim yeni bir şey almadım. Yaz günü en rahat ettiğim şey elbise benim birde sezaryenla doğacak o yüzden yine elbise kurtarıcı olur diye düşünüyorum. Kalmak için de Penti ile lcw marka gecelik ve pijama takımı aldım
Goxun MihmininAnnesi lcw gitmeye karar verdim bugün bakalım inşallah istediğim gibi bişey bulurum ☺️😮💨
Ays0 Goxun Deneyebiliyorsun. Kabin sırası ve kasa sırası çok olduğu zaman orada çalışan kişi hamile olduğunu belirtip sıra beklemeden geçebilirsin demişti ben öyle yaptım bilgin olsun
busraslan1 Goxun ben lc Waikiki önü düğmeli pijamalardan aldım. Çokta güzel sade ve normalde de giyebileceğim şekilde 💙
Mom06226 Goxun mağaza da degil de online da cok fazla çeşit var bedenini biliyorsan sipariş edebilirsin ☺️ Lcw kalıbları geniş oluyor bu arada bilgine
merve1212- Goxun catherine’s mom markasının geceliğini ve alt üst takımını aldım ben bulabildiğim en dantelsiz ve sade kaliteli oydu 😀 lohusa sitelerinde var o marka genelde. Bir de Waikiki alt üst takımlar gayet güzel ama gecelik daha pratik oluyormuş diye onu da aldım mecburen neyle karsilasirim hiç bilmiyorum. Fazla şıklık aramadım açıkçası Allah bilir ne halde olurum 😀
Brn16 Goxun ben pentiden aldım pijama takımı ve gecelik modeli de lacivert üstünde pembe çiçekler var hala da kullanıyorum
Mervehtp81 Goxun yok kız erken geliyor yani ben ne alsam en geç 1 hafta içinde elimde oluyor ben herseyimi oradan aldım bi problem yasamadim