hepoyleolurzaten Selam anneleeerr 🙋🏻♀️ Nasılsınız, nasıl gidiyor, hazırlıklar tamam mı? Biz bugün 33+0 olduk tam ve ben bir gecede ağırlaşmış bulunuyorum 😅 ilk defa gece uykuya dalmakta zorlanıp sağa sola dönerken koca bir tır çeviriyormuş gibi hissettim 😅
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Ben bittim artık her konudan 🥴 sağa dönüyorum bebek rahat vermiyor sola dönüyorum yine kıpır kıpır rahat vermiyor beyfendinin keyfini bozuyorum galiba 😂
eslemmesilaa hepoyleolurzaten 1 haftadır neredeyse gece uyuyamıyorum miğdem yanıyo fena sekilde su içsem boğazıma duruyo acı su hayırlısı ile artıı biran önce doğursaydım 🤭🤭
hepoyleolurzaten Deletedmom23234 ya evet bütün gece nereye dönsem sert tekmeler yedim keyfi yerinde miydi yoksa beyefendi rahatsız mı oldu anlamadım yine de Maşallah diyelim 🧿😅 babası da diyor ki bugün odası gelecek onun için heyecanlı herhalde 😅
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Ayy canım benim 🥰 içinde bir varlığın olduğunu bilmek ne kadar büyük bir şükür sebebiymiş ya😍
Bett_blog hepoyleolurzaten valla kuzum hamileliğin ilk ayımdan beri uykuuazluk peşimi bırakmadı 😂🤦🏻♀️
hepoyleolurzaten Deletedmom23234 çoook çok 🥰 hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlerde sağlıkla kavuşalım, kucağımıza alalım diye 🥰
hepoyleolurzaten Bett_blog o zaman doğduktan sonra uyku düzeni olan bir bebek olurda rahat edersin İnşallah annesi 😍 öyle dua edelim kuzum 🤭
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Yaa evet Amin inşallah 🤲🏻 bazen mesaneye tekme atınca anlık nefesim kesilse de bütün zorluklariyla güzel 😁
Bett_blog hepoyleolurzaten inşAllah tüm bebişler içisırada benim kızım sağlıkla doğsunda uykusuzluk gelir geçer uyuduğum günlere sayıyorum😂🙈
hepoyleolurzaten Deletedmom23234 ahahhahah onu bende yaşıyorum bazen anneciiim diyorum eşim kızıyor oğluuum annenin canını acıtma diye, diyorum kızma çocuğa nerden bilsin 😅 tüm yanlarıyla çok güzel 🥰
hepoyleolurzaten eslemmesilaa yaaa doktorunuz onun için bir şey vermedi mi? Bende bazen yaşıyorum mide yanması boğazıma sanki ateş atmışlar gibi oluyor Rennie duo vermişti doktorum bana onun için
hepoyleolurzaten Sule00 yatması ayrı zor, yatıyorsun bu sefer kalkman gerekiyor, kalkarken de ayrı zor 😅