aylin08166 Kızlar kan tahlilimde enfeksiyon oranı 136 çıktı çok yüksekmiş, kan sulandırıcı iğne ve antibiyotik kullanacağım 10 gün böyle bir durum yaşayan var mı bebeğim tehlikede mi doktorlada konuşamadım reçeteyi bırakmış sadece . 32.haftamdayım
tugba9293 aylin08166 crp degeri mi 136 ? aralıgı 0-5 olan crp ise yüksek canım antibiyotik ile sulandırıcıya başla allahın izni ile bişey olmaz inş 🙏
C_ongun91 aylin08166 öncelikle geçmiş olsun. Burca bir çok arkadaşımız kan sulandırıcı iğneyi hamilelik süresince kullanıyo. Bu konuda içiniz rahat olsun zaten doktorunuz önermiş. Enfeksiyonunuz çok yüksek çıkmış. Kontrol altına almanın tek yolu antibiyotik malesef. Enfeksiyon kontrol altına alınmazsa antibiyotikten çok daha sıkıntılı. O yüzden doktorunuza güvenin. Tekrar çok geçmiş olsun🙏🙏
aylin08166 tugba9293 evet kağıtta 0-5 yazıyor CRP kan sulandırıcı iğne ile antibiyotik yazılmış bebeğe bişey olur mu :(
tugba9293 aylin08166 yani doktor bilir biz öyle seyleri nasıl bilelim canım . mutlaka doktorunla görüş .
Mues20 aylin08166 korkmaaa benim de basimdan gecti 1 hafta kullandim ilaçları sonra 3 gun bekle gel dedi doktorum gittim bidaha tahlil yaptı tamam enfeksiyon kalmamis dedi seninde oyle olacak Allahin izniyle.kotu dusunme bebeğini de icerde germe annesi biseycik olmaz ondan
Mues20 aylin08166 bebegin yada sen riskte olsaydın doktor sana yatış verirdi.hastaneden bile gondermezdi korkma canım
aylin08166 Mues20 inşallah canım ben aslında ağır grip şikayetiyle öksürükle gittim enfeksiyon çıktı insan korkuyor 1.5 ayım kaldı Allahım bana acı yaşatmasın
Ozgu_momy aylin08166 Aylarca yaşadım Crp çok yüksek seyretti , gebelikte verilen antibiyotik bebeğe minimum zarar verecek antibiyotik grubu . Kullanın antibiyotiklerinizi kanınızda kontrol altına alınamayan enfeksiyon bebek için çok zararlı