Durukayra YaSeEeeee tavuk hic tuketmiyorum ama genel olarak yememe dikkat ediyorum ama bebişim küçük gibi haftya gitcem inşaAllah kilo almıştır
YaSeEeeee Durukayra tavuk bnde çok sevmem göğüs kısmını baharat marine yapıyorum sonra yağsız tavada pişiriyorum yanına da bulgur pilavı ayran oh protein patlaması 😆😆
Ozlm35 Bnde smdi kontrolden geldim 35+1 3kiloya gelms yarin aclk tokluk sekerime baklcak snra perinatolojiye gtcekmsm
Melikezeynep 36+4 2500 1 hafta geriden geliyor dedi doktr normalde 37+4 siz neler ypıyosnz kızlar kilo alması için bebişlern.
Zeynepeymen Melikezeynep bolca muz süt ceviz yiyorum 34+5 günlük hamileyim 3080 gram bebisim masallah
Ozlm35 YaSeEeeee seker yuklemsi yapldi snrda ckti tabi bn dietmi bozdm arada kacrdgm oldu yarn aclk toklk baklsn sonra perinatolji bida baksn dedi bebek 2 haftadan fazla onden gidiomus ve 3kiloyqda gelnce drek perinatolji dedi bnde blmiorm
gzbrtk Biz 33+3 te gittiğimizde 2600 dü kilosu 2 hafta önden gidiyor dedi ultrasona göre kilo boy Dr'um bende babada boylu iri olduğumuz için böyle olması normal dedi haftaya salı tekrar kontrolümüz var 😁
Ardanyal Fulyaa 44 cm demişti boyuna Boyu uzun ama kilosu azdı. Abisi 53 cm doğmuştu. Eşimin tarafında en kısa olan 1.80😂