Mrvyldrmcn Ellerimde ve ayaklarımda küçük küçük sivilce şeklinde noktalar var ve çok kaşıntı yapıyor böyle birşey yaşayan var mı acaba
Nurssss Mrvyldrmcn benimde ilk defa bugun ayaklarımın üstü kaşınıyor sadece minik minik kabardı ben sıcaklara ayakkabıya bagladım iki gün çok ayakkabıyla kaldım
Mrvyldrmcn Gulsahca__ peki geçti değil mi doktorumla konuştum sadece ayaklarımda olduğu için ödemden olucağını söyledi ama tüm vücutta olduğunda safra enzimlerine bakılması gerekiyormuş sanırım benim tüm vücudumda değil dizinde sorunsuz şekilde geçti mi doktorunuz mu yazdı kremi acaba @Dilekcnkn
Mrvyldrmcn Gulsahca__ iyi geldimi size acaba doktoruma sordum kullanabilirsin dedi alerji gibi olmuş benim ayağım
Dilekcnkn Mrvyldrmcn Evet 26 haftadayım cildim harika nemlendiriyor egzamam vardı o kremleri bile kullanmadım bioderma harika geldi
Nur8690 Mrvyldrmcn ellerimde ve ayaklarimda vardı. Sivilce gibi deli gibi kasinirdi. Cildiyeye gittim pupp dedi. Hamilelikte olan birşey. Krem falan verdi. Doğumdan sonra geçer dedi. Doğum yaptım 1 hafta olmak üzere ve gecti
Mrvyldrmcn Nurssss benimde o yüzden olmuş bepantolün kortizon içermeyen kaşıntı kremini kullanıyorum rahatlatıyor buz koyuyorum oda sakinleştiriyor deneyin sizde mutlaka doktor çorapsız ayakkabı giymekten ve sıcak havaların etkisi olduğunu söyledi