Tugbarmzn Kızlar doğuma gidiyorum suni sancı ile başlatıcaklar benim için ayetel kürsi okuyabilir misiniz Allah razı olsun şimdiden dualarınızı bekliyorum 🤲❤️🌸
Tugbarmzn EsmamM18 oyy canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun kmseler duymadan kurtarsın inşAllah dualardasın 🤲
Betulztrk Tugbarmzn Allah yardımcınız olsun çok kolay bir doğum olsun sağlıklı sıhhatli inşallah 😊 bu arada sunı sancı durumu nasıl cok agrılımı 😓 bende yarın 39 haftalık oluyorum bebekte tık yok 😂
Tugbarmzn Betulztrk allah razı olsun canım rabbim tüm darda olanlara yardım etsin inşAllah suni sancı süreci adet ağrısı gibi şuan sabah 7 de taktılar 2 cm açıklık vardı öyle abartıldığı gibi değil tabii şimdilik :)
Nurayademir Tugbarmzn okurum tabi canım bir avazda kurtulp bebeğni sağ salim kucağına alırsın İNŞALLAH ben de ıkı gundur sancılarım var acılmam var dua eder misin bana da ılerlesin de ben de doğrurayım nişanım geliyor hem iki gundur 38.haftadyz ❤️🤲🏻
Tugbarmzn Nurayademir Nurayademir Allah razı olsun canım benim rabbim seninde yar ve yardımcın olsun inşAllah en kolay şekilde doğumun gerçekleşsin bir avazda ❤️🤲🤲 dualardasın 🤲