Herkese merhaba. İkinci bebeğimi beklerken 39.haftaya girişimle “gelmiyo bu bebek ya” stresine tabiki ben de girdim 😄 çok fazla yalancı sancılarım oluyordu fakat akşam duş alıp yatınca bir şeyim kalmıyordu.🥴
- 10.07.21 günü tüm gün kasılmalarıma ek kasıklarıma adet sancısına benzer his eklendi. Ben o gece doğumum olur diyerek yattım ama sabaha kalktığımda hiçbir şeyim yoktu. 🙄
- 11.07.21 39+4 olmuştum. Öğleden sonra yine her zamanki gibi yalancı kasılmalarımla günü geçirmeye çalışırken, sancımın aniden daha şiddetli vurduğunu hissettim. Ve sürekli tuvalete gitme isteğim oluyordu. Derken bir şeyler olduğunu anladım ve tabii ki her zaman olduğu gibi ağlamaya başladım 😄 hemen sıcak duşumu aldım, hastaneye geçtik. Hastaneye geçerken dakika tuttum 3 ve 5 dakikada bir geliyordu sancılar. Ve aşağı doğru müthiş baskı hissi vardı.
Hastanede 2-3 cm açıklık, nstde düzenli çıkan sancılarım vardı. Destek olması için suni sancı taktılar. Hastaneye 17.30 gibi yattık. 1 saat içinde tüm damaryolu, lavman, yatış işlemleri hallolmuş ben artık dayanamıyorum diye ağlamaya başlamıştım. 🙉 18.30 civarı açıklığım 8 cmye ulaşmış,18.45 gibi doktorum doğumhaneye giriş yapmış, 18.55 gibi kızım dünyaya gelmişti. 🌼🤧
İkinci doğum hızlı olur derlerdi, bu kadarını hiç beklemiyordum açıkcası. 🙏🏻 Çünkü ilk gözağrımı, oğlumu 16 saat suni sancı ile beklemiştik🥺
Allah bekleyen herkese jet hızında, kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin 🥰