Meyracukurmaraz Kızlar buranın konusu değil farkındayım ama 2 saat önce kedim 6.kattan düştü ve yoğun bakımda nolur dua edin yalvarıyorum. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Allahım ona acı yaşatmasın inşallah atlatır
Dilekcnkn Meyracukurmaraz Rabbim şifa versin inşallah bizimde kedimiz var gerçekten bebek gibi bakıyoruz ama durmuyorlar yerlerinde inşallah iyi olur bir an önce 😔😔🤲🏻🤲🏻
busra1485 Meyracukurmaraz Ayy Allahin şifa versin kendi mi atladı acaba kediler atlamaz derler takılıp mi düştü ki acaba benim de var ha kedim ha bire pesindeyim
Fatosef Meyracukurmaraz sırf bu yüzden apartman veya yüksek katlarda kedi beslemek istemiyorum çok sevsem de korkuyorum bisey olacak diye. Iki gün önce gittiğim kuaförün de yavru kedisi camdan düşmüş 4. Kattan ön ayakları kırılmış baya. Ameliyat olacakms ama kesilebilir veya uyutulabilir demişler çok üzüldüm. Camlara balkona sineklik tarzı önlemler almak gerekiyor sanırım. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir şifa bulur yavruck. 😢
Meyracukurmaraz busra1485 gece yanımızda yatıyordu Bi ses duydu fırladı balkona 2 senedir hep çıkıyo çok da korkak ve temkinli Bi kedi bilerek atlayacapını hiç zannetmiyorum nasıl oldu da düştü anlayamadık
Mutlu_damla Meyracukurmaraz neden buranın konusu olmasın ki? Hayvanlarda bizim canımız değil mi 🌸 kediler çok cok ama cookkk yaramazlardir. Çok dikkat edilmesi gerekiyor, camlara pencerelere. Merakli hayvanlar bunlar. Tel olsa bile bi tırnak darbesine bakar yani. Ama inşallah sağlığına kavuşur 🌸
_Eylll1 Meyracukurmaraz yaa kıyamam o meleğe Rabbim yardımcısı olsun inşAllah hemen toparlarda cıkar yogun bakımdan tekrardan sizinle birlikte güzel günler yaşar umarım❤️🥺
Zeynep007 Meyracukurmaraz 😟😟 Allah acil şifa versin yavrucağa off ya çok üzüldüm benim de kedim var gözümden sakınıyorum çok meraklı ve yaramaz oluyorlar inşallah iyileşir size geri döner çok geçmiş olsun 😔😔 balkonunuza futbol kalesi ağı gibi ağlar var aklınızda olsun onlardan yaptırın hem bebekli hem kedili evler için çok iyi 🙏🏻🙏🏻
Momlf Meyracukurmaraz inşallah iyileşir Rabbim sessiz kuluna şifasını versin çok üzüldüm 😔😔 durumu nasıl
Kahverengi Meyracukurmaraz inşallah iyi olur benim kedimde bundan bir kaç ay önce düşmüştü ön ayaklarında sıkınntı vardı ameliyat falan oldu tek patisindeki hasar kalıcı zorlu bir dönem ama içini ferah tut eskisi gibi koşup oynar yavrun
Deletedmom23234 Meyracukurmaraz Benimde tavşanım düşmüştü 5. Kattan 🥺😥 umarım biran önce iyileşir hayvanlar ölmesin ya 😩
Meyracukurmaraz marbling10 düne göre daha iyiymiş bilimci falan açıkmış eşim gitti görmeye tepki vermiş öğlen röntgen çekilecek çene kırığından şüphe ediyorlar inşallah yoktur zor bişeymiş çene kırığı ameliyat falan gerekirmiş